מה זה פה,

Witchcrafts

New member
מה זה פה,

למה שומם כאן? אסור, אני לא מרשה!!116ן5קו עוד יסגרו אותנו. |דומע| יום חמישי (השבוע הקרוב, 11 בדצמבר) יהיה היום האחרון שלי על מדים (אבל השחרור הרשמי בשישה בינואר, מי שתוהה).
מרובו המוחלט של השירות נהנתי בצורה מטורפת (לקום עם חיוך לבסיס זה משהו די נדיר בימינו), מה גם שכל התקופה הזו עברה לי ממש מהר. הבאסה שב-11 בינואר מתחיל לי קורס פסיכומטרי (נרשמתי לאנקורי, שלוש פעמים בשבוע), אז מזלי שלפחות יש לי כמעט חודש של חפש"ש, אחרת הייתי מתחרפנת. וויש מי לאק, בקיצור~ P-: קדימה, תורכם לחפור קצת. מה שלומכם? מה חדש? איך החיים? קרה לכם משהו מבדר בזמן האחרון? התחדשתם במשהו? מה השיר שאתם הכי חורשים עליו? ספר מעניין שקראתם לאחרונה?

magicannn

New member
|ב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב יסמין!! באמת ריק פה....

אני חורש על משחק רשת רשת שנקרא perfect world~ החיים יפים~אני כותב ספר! (על ערפדים...תפחדו ממני!!) מקווה שהפורום יחזור לחיים

Witchcrafts

New member
|ג../images/Emo3.gif בלס יו~ [-:

לא שמעתי על המשחק הזה, אבל GTA4 זה אדיר! אחי הוריד אותו ברגע שיצא. ממכר בטירוף, אחלה־בחלה של גרפיקה וכ"כ לא חינוכי. בהצלחה עם הספר! באיזה שלב אתה? יש קו עלילה מתוכנן? גם אני אוהבת לכתוב (שמים לב, אני מניחה), רק חבל שמזה שנים אני לא מסיימת אף סיפור קצר (במוסן הספרותי). ליתר דיוק, השיא עומד על שתי פיסקאות. בקושי רשומות בבלוג אני יוצרת. עע. כנראה אני לא מתעקשת מספיק, אבל למי היה זמן. תכף יהיה. בכל מקרה, אם אתה לא מכיר, קיים פרויקט כתיבה נורא נחמד. השנה הוא כבר עבר, אבל תמיד יש את שנה הבאה: 'NaNoWriMo' ("נאנו") (הפורום יחזור לחיים באמצעותכם. אז, קדימה, במקום לקוות, עשו משהו!)

magicannn

New member
עדיין ריק פה!

אני מבטיח שאבקר יותר ואנסה להפריח את השממה! (ואת הפורום =p) דרך אגב,יש לך אחלה בלוג יסמין! =) תמשיכי אותו! בכל מקרה..התרגשתי עכשיו כי מצאתי את "דרקולה" של בראם סטוקר באנגלית באינטרנט!.קישור: http://www.literature.org/authors/stoker-bram/dracula (נו אז מה אם זה לא לחיץ? תתמודו פדלאות!!) מי שלא יודע בראם סטוקר הוא הבחור הראשון שכתב על ערפדים וספרו התפרסם בכל העולם.- זה הספר^^

totor597

New member
יסמין =P

שלומי נהדר =P מזל טוב על שחרורך מצה"ל... עשית גדנה? אני שוקל עם ללכת (אני יא זה השנה)... ***חפירה*** מה שלומכם? שלומי שחור כמו החיים שלי =] מה חדש? >.< אני חי, כבר חידוש... איך החיים? ... החפירה הקצרה בהיסטורייה =]

Witchcrafts

New member
מיכאל!!11לןחו6טא

אני מקווה ששלומך יותר נהדר מאשר שחור~ תודה רבה, אבל השחרור יקרה בשישה בינואר. אז יש (עוד קצת) זמן. אה, ו, מסתבר שיומי האחרון על מדים בבסיס הוא מחר. |כיף| לא רציתי לעשות גדנ"ע (ואני לא מתחרטת על זה, אגב). הרוב המוחץ שכן משתתף בזה, נהנה ותמיד חוזר עם חוויות. מדובר בהצצה קטנה לקראת מה שמצפה לך בטירונות, אז אם כבר מעכשיו אתה משתוקק להחזיק נשק או מעוניין להוריד את הלחץ מהמסתורין שבצה"ל, אל תפספס, לך על זה. הזדמנות חד פעמית. רואה? ככה חופרים. או סוג של.

למעלה