מה זה פה

dirty pink

New member
מה זה פה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הפורום מת.... למה יש לי הרגשה שכולם עסוקים בדבר האמיתי ורק אני עסוקה בזיוני שכל
לא שיש לי אגב בעיה איתם.... זיינו לי תשכל ואח"כ את הצורה... אני מסכימה... אבל בעדינות
dirty חזרה מקונצרט לפורום נטוש...

dirty pink

New member
פחחחח...

כן...
הייתי צריכה לחשוב על זה קודם...
אוף בא לי לקלל...
טוב תציפו את הפורום.... אבל בהודעות יפות
dirty חוזרת בה - כאן לא שוק!!!

neuron

New member
לי לא יצא להתעסק בדבר האמיתי...

...כבר קרוב לחודשיים. אם מישהי (ראויה ובעלת סיבולת גבוה) מעוניינת לספוג את מה שהצטבר... ...כבר אין פרטנריות ראויות בסביבה שלי שעוד לא בחנתי!

hotman10

New member
אתה מחזקמ מה שאמרתי ל מאי-

שצירה תמונה ורודה מידי....

hotman10

New member
כנראה שאני לא חי באותו עולם....

אבל זו בעיה שלי...

dirty pink

New member
אממממ....

חודשיים... אני בדרך....כבר כמעט חודש.. אבל מבחירה.. בכולופן אני כרגע במצב של חוסר קליטה כפוי... ככה שאין על מה לדבר. וזאת לא תמונה ורודה מידי לדעתי.. יש המון נשים שמחפשות.. צריך רק למצוא אותן ולפנות אליהן דרכים הנכונות.. הבעיה היא אולי.. שגברים צריכים לנחש.. ונשים שרוצות סטוץ עדיין מחכות שיתחילו איתן...... אבל גברים לא יודעים להבדיל בין זאת לזאת.. ככה שעדיף שנעשה משהו בעצמנו.. אבל אני אישית - ביישנית מידי... בחיים לא יעלה משהו כזה בעצמי... ומצד שני - אני גם לא לבד כבר כמעט שנה... ותמיד יש מי שישמח להיות איתי.. אז אולי פשוט צריך לחדד חושים
dirty
בוקר טוב לכולם!

neuron

New member
אפרופו בחירה...

...זה לא שאין הזדמנויות, אבל אני מקפיד על איכות (לזיין סתם ככה מישהי זה סתם כאב ראש ולא כיף)

ביג שחר

New member
גבירתי הורודה...

עלית על הנקודה המדוייקת.. יש הרבה גברים שהיו רוצים סטוצים אבל - זה קצת פאדיחה לשאול מישהי אם בא לה סטוץ
מצד שני אני לא מכיר הרבה נשים שמעוניינות בסטוצים והיו פונות לגבר ואומרות לו "בא לי סטוץ". ככה כל צד נשאר במיץ שלו ולא קורה שום דבר. מישהו צריך לשבור את המחסום לא? שחר.

dirty pink

New member
לא יודעת.......

מאחר ולךי אף פעם לא הייתה את הבעייה... אני לא יודתע את התשובה... פגישות מהאינטרנט למשל חייבות לבוא מיזימה שלי כדי שאני ארגיש נוח ולא אפחד... אבל כשהייתי בחוץ וחיפשתי סטוץ..ולא היו לי הרבה הזדמניות של בלי אף אחד כדי לעשות את זה... כבר הגיע מישהו לבד..... והסתדר לי מצויין... dirty

lizard

New member
איזה קונצרט ?

אני מחפש דייט להופעה של חבר ביום שישי בערב. מישהי מעוניינת ?

dirty pink

New member
קונצרט סיום...

של תיזמורת שחברה מנגנת בה... תזמורת נוער... זאת הייתה ההופעה האחרונה שלה כי היא אמורה להתגייס שנה הבאה... היה ממש נחמד... הם מנגנים ממש טוב... חבל שהאקוסטיקה הייתה גרועה... באיזה סוג של הרכב החבר שלך? dirty בחורה עם פנטזיות...

lizard

New member
יש לו להקה

הם עושים עכשיו קוורים ללד זפלין ודיפ פרפל. אם בא לך לבוא.....

למעלה