מה זה עכשיו באר שבע

מה זה עכשיו באר שבע

שלום רב אני תושב תל אביב ולא הבנתי למה יש לבאר שבע פורום ולתל אביב אין? ואגב יש לי שאלה לבארשבעים, יש גמלים בבאר שבע? מצטער אם איזה באר שבעי נעלב,אבל זה שאלה שמעסיקה את כל חברי,לא יצא לנו פשוט לבקר בבאר שבע,אפילו בדרך לאילת אני לא עוצר בבאר שבע.

eranmc

New member
כי אנחנו מיוחסים.

ברור שיש כאן גמלים. יש רק שכונה אחת בלי גמלים אבל ככה אנחנו לא נוסעים במכוניות וזה רק על גמלים. אמא שלי קנתה לי ליום הולדת 16 גמל אני קורא לו פוקי כי הוא חמוד.

תשובה לשאלה...

האמת שיש כאלה שאין להם לא גמל ולא אוהל...מסכנים...הומלסים... כרגע האוהל שלנו בשיפוצים אז הגמל המשפחתי עובד שעות נוספות.. מזל שהחמור של אחותי הקטנה עוזר לנו גם. טוב, אמא שלי קוראת לי להכין פיתות בטאבון... אני חייבת לעוף... סאלאמאת...

rainbowgirl

New member
ועכשיו נהיה רציניים.

יש גמלים בבאר שבע ,אבל נראה לי רק שביציאה מבאר שבע או משהו כזה (למרות שלפעמים אני רואה מהחלון של הבית ספר שלי גמלים...).

lolita...

New member
אהו אהו חבר´ה

אני לא מכירה אתכם ככה (?!) ב"ש או לא? יאללללה אמבוש עליו! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ההודעה שלך הצחיקה אותי סוף הדרך! אתם מקופחים! ראית מה זה? אצלנו יש אבטלה ובכל זאת יש פורום חחחחחחחחח נה נה בננה! טוב נו אני לא בדיוק שייכת אבל אני יגלה לך סוד: אני מבקרת לפחות פעם בשבוע בב"ש.. והיחידים שמחזיקים גמלים זה הבדואים כאילו דההההה טוב אני חייבת ללחוץ על ה"שלח".... צריכה להוציא את גמלילו הגמל להשתין

eranmc

New member
אני לא סנוב מיליונר או משהו

אבל לא ראיתי גמל מכיתה ב´ בטיול לבדואים :( אה ובחדשות שגמל דרס והרג בן אדם.

lolita...

New member
מ....

אם בא לך אני מוכנה לארגן לך סיבוב... תלך לשוק הבדואי יום חמישי יש הרבה שמרגישים שהגמל חייב להיות נוכח בשוק אז הם מביאים אותו.... 5 שוקל ואתה מקבל סיבוב
אבל שמע לי זה לא כזה תענוג גדול... הייתי על אחד בטיול בטורקיה, וכשהוא עולה ויורד (מה הוא מעלית?) זה מזה לא נעים... אתה מרגישה שאתה על הסוסים שיש בלונה פארק ושהם יצאו מהצירים שלהם אז הם השתגעו.. אבל בכל זאת תנסה....

Gevakumon

New member
אין גמלים

יש גלמלמים, זה אותו דבר, רק עובר על סולר ולא על בנזין, משהו, שורף פחות דלק והרבה יותר חזק.

בטח שיש!!!!

בטח שיש אצלנו יש גמלים בכל פינה וכל עבר... נורא מגניב...במקום לשרוק למונית אתה שורק ומיד מגיע גמל ו וואליד הבעל של הגמל....חוויה לא נורמלית... אם אתה רוצה לקנות גמל תריםם אלינו לחברה טלפון המספר שלנו זה 1800-gamal אל תשכח להגיד להם שאני שלחתי אותך...

fireman

New member
מה יש להבין

תראה מבחינה עקרונית לתל אביב עד כמה שידוע לי היה פורום שנסגר זמנית עד למציאת מנהל חדש לפורום לגבי גמלים.... גמלים אתה יכול למצוא מסביב לבאר שבע בכפרים הבדואים ולא בתוך העיר באר שבע....תשכח מהתמונה הזאת של באר שבע עיר עם אוהלים וגמלים קשורים לבאלה של קש... ד"א אתה מוזמן לבקר בבאר שבע אני מבטיח לך שתופתע לטובה

חביתוש20

New member
רוצה גמלים? סע למצפה רמון../images/Emo42.gif

אני משרתת ליד ואני גרה במצפה רמון (עוד חודש משתחררת, תודה לאל), במצפה אתה מסתובב ב"מרכז המסחרי" שלהם (היפר נטו ועוד כמה חנויות) ופתאום, משום מקום מופיע לך גמל, או צבי או כל מיני חיות לא קשורות כאלה ומסתובב לך בין החנויות...נורא משעשע
והיחידים בב"ש שיש להם גמלים הם הבדואים, אבל גם אותם לא רואים יותר מדי (חוצמזה מהמעצבנים האלה שמסתובבים בקניון ומטרידים בנות).

eranmc

New member
צר לי אבל גם הבדואים

בקושי מסתובבים עם גמלים. הם מעדיפים את המכוניות שלנו תרתי משמע. ואם הוא יבוא לב"ש מה הוא יכול לעשות? יש לי את אזור הקניון ואזור ביג.

אוי נו, למה לענות לכל שמוק../images/Emo163.gif

במיוחד כשהוא מנסה להיות קצת ציני

soul18

New member
חחחחחחחח

לא אין גמלים לפי מה שידוע לי עוד לא ראיתי גמלים בבאר שבע אבל באילת יש ולמה אין פורום לתל אביב כי באר שבע זו עיר יותר מעניינת ויותר טובה והיא בירת הנגב :))) סתם...אבל אולי תתלונן למנהלים של תפוז

twigy

New member
תפסיקו לצחוק על גמלים

אני ממש מדבייש בכם מה גמל הוא לא בנאדם?

למעלה