מה זה 'ספאנקינג'? ראיתי שדיברתם על זה באחד השרשורים כאן
J JeTfIrE New member 16/3/05 #2 ../images/Emo119.gif^.^ כשמו כן הוא אומרים ספאנקינג...מכות קלות....אני חושב
J JeTfIrE New member 16/3/05 #5 ../images/Emo119.gifכוס אחטק ^.^ ../images/Emo9.gif אז בהמשך להודעה הקודמת שלי שלא עבדה משו משו התכוונתי להגיד ואני מצוטט: "מה שהוא אמר..."
../images/Emo119.gifכוס אחטק ^.^ ../images/Emo9.gif אז בהמשך להודעה הקודמת שלי שלא עבדה משו משו התכוונתי להגיד ואני מצוטט: "מה שהוא אמר..."
J JeTfIrE New member 16/3/05 #7 ../images/Emo119.gifבבקשה לא... יש לי דמיון מפותח... כל מה שאומרים לי אני ישר רואה את זה בעיניים שלי אז בבקשה...לא...בבקשה.... אוף לא משנה אני כבר רואה את זה... בלעחס
../images/Emo119.gifבבקשה לא... יש לי דמיון מפותח... כל מה שאומרים לי אני ישר רואה את זה בעיניים שלי אז בבקשה...לא...בבקשה.... אוף לא משנה אני כבר רואה את זה... בלעחס
Y Yuval Y New member 16/3/05 #8 נשמע מעניין...../images/Emo66.gif תאר לך שאתה שוכב במיטה ומישהו מדגדג אותך, בעדינות, וגם לא בעדינות, ככה בכל הגוף... כשתירגע ספר מה הרגשת
נשמע מעניין...../images/Emo66.gif תאר לך שאתה שוכב במיטה ומישהו מדגדג אותך, בעדינות, וגם לא בעדינות, ככה בכל הגוף... כשתירגע ספר מה הרגשת
J JeTfIrE New member 16/3/05 #9 ../images/Emo119.gifאמממממממממממממממם סצנות כחולות לא בראש שלי ^.^ כן הלך די נחמד...^.^ אהבתי ^.^