מה זה סל ראשון.... סיינה מול בנטון? וגם בת"א מול צסקא?
D DmX3 New member 25/4/04 #2 מי ששם סל ראשון אבל אבל מי ששם על הימור כזה הוא מטומטם זה אשכרה הימור לא שווה תיחס
ר רדוינר נשמה New member 25/4/04 #3 מה הז תיקו?ולמה מטומטם זה קל!אולי לא שווה ליפול על 10 שניות ראשונות! אבל מה זה תיקו?
T Thierry Henry 14 New member 25/4/04 #4 זה שווה!!!!!....אתה יודע למה? אם ללכת שיטה 3/4 זה אחושרמוטה שווה!!! ואם 3/5 זה בןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זונה לך על מכבי ועל בנטון! על מכבי לא יודע אבל על בנטון 100% אחוז....צריך לבדוק את הממוצאים של הקפיצה לכדור הראשון!
זה שווה!!!!!....אתה יודע למה? אם ללכת שיטה 3/4 זה אחושרמוטה שווה!!! ואם 3/5 זה בןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן זונה לך על מכבי ועל בנטון! על מכבי לא יודע אבל על בנטון 100% אחוז....צריך לבדוק את הממוצאים של הקפיצה לכדור הראשון!
ר רדוינר נשמה New member 25/4/04 #6 חחחח עם היה את הסיני של יוסטון! באנקר יוסטון! לא נראה לי שמישהו לקח לו שהנה כדור ראשון!
ב באר שבע New member 25/4/04 #5 זה לא מי שלא שם ראשון כי אז לא יהיה כזה דבר X... באמת מפגר מי ששם את זה אחרי 10 שניות יכול ללכת הטופס.
זה לא מי שלא שם ראשון כי אז לא יהיה כזה דבר X... באמת מפגר מי ששם את זה אחרי 10 שניות יכול ללכת הטופס.
T Thierry Henry 14 New member 25/4/04 #7 ניראה לי אני יודע מה זה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif זה כנראה בכל 4 הרבעים, אז כמה כמה יגמר
ניראה לי אני יודע מה זה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif זה כנראה בכל 4 הרבעים, אז כמה כמה יגמר
T Thierry Henry 14 New member 25/4/04 #9 בטופ זה שונה!!....בטופ זה זה"כ נקוד ודות בכל רבע כמה קולעת כל קבוצה!
ר רדוינר נשמה New member 25/4/04 #11 אז אחי היחס של תיקו היה ממש יותר נמוך! מי הפריאר שיתן 7 על תיקו.?
T Thierry Henry 14 New member 25/4/04 #12 דבר ראשון יחס 9 דבר שני.... אין לך מושג מה יקרה והסיכוי לתיקו לדעתי מזערי!
ר רדוינר נשמה New member 25/4/04 #14 שתדע הסיכוי לתיקו יותר טוב! מגדי מכבי קולעים ראשונים! ברבע שני הכדור של צסקא אוטומטוי!כי זה הולךל רבע רבע! ואז ככה גם בחצית השניה מבין?
שתדע הסיכוי לתיקו יותר טוב! מגדי מכבי קולעים ראשונים! ברבע שני הכדור של צסקא אוטומטוי!כי זה הולךל רבע רבע! ואז ככה גם בחצית השניה מבין?
R romantikk New member 25/4/04 #13 באמת היחס על תיקו גבוה.. בקיצור אם יש למישהו את הצכנייה (לקח מהקיוסק) צריך להיות רשום מה זה בהערות..הערה 11
באמת היחס על תיקו גבוה.. בקיצור אם יש למישהו את הצכנייה (לקח מהקיוסק) צריך להיות רשום מה זה בהערות..הערה 11
M Maceo Baston New member 25/4/04 #17 נו בדיוק כמו שאני אמרתי. מקציבים זמן מסוים ואם לא קולעים בו אז זה X