מה זה סינטפופ?

Fly GirL Q

New member
מה זה סינטפופ?

תנו ליכמה דוגמאות ללהיטים ענקים מהאייטיז שנחשבים לסיינטפופ, כדי שאני אבין איזה ז'אנר המילה הזו מתארת

Ice machinE

New member
חסר? ../images/Emo163.gif

depeche mode - my secret garden depeche mode - just can't get enough depeche mode - big muff alphaville - dance with me alphabille - a victory of love camouflage - feeling down caouflage - the great commandment camouflage - love is a shield pet shop boys - west end girls ולא עולה לי בראש עוד

turrican

New member
סינטפופ זה מונח שהשתרש

מתקופת הניווייב מתחילת שנות ה-80 עד אמצע שנות ה-80 . ז'אנר הסינטפופ הוא מוסיקה אלקטרונית שמתבססת רובה ככולה בסינטיסייזרים ונקרא גם אלקטרופופ וניווייב למרות שניווייב מתייחס גם ללהקות לאו דווקא אלקטרוניות אלא יותר לתקופה של תחילת שנות ה-80. להקות סינטפופ? יש הרבה וטוב שכך.. סופט סל, דפשמוד, דוראן דוראן (בתחילת דרכה..לא להרים גבות), ברונסקי ביט, טירספורפירס, הליגה האנושית, OMD , איריז'ר, פלוק אוף שאגלס. הנה כמה שירים מומלצים מהאייטיז: Don't you want me / Human league Change / Tears for fear Tainted love / Soft cell Get the Balance right / Depeche mode Planet Earth / Duran duran Smalltown boy/Bronski beat

דפש מוד רק בתחילת דרכם היו סינטפופ

אני מתנגד בתוקף לקרוא להם להקת סינטפופ כי הם לא!!!! אני מבקש, מסוף שנות ה80 הם לא עושיפ סינפופ...

Ice machinE

New member
תקופת הסינת'פופ של דפש מתה../images/Emo163.gif

אחרי נסיון ההתאבדות של דייב. ולכן הם זנחו את הצד הקליל של המוסיקה ועברו לעשות מוסיקה יותר רצינית עם ליריקה כבדה יותר, מכאן נולד SOFAD

Ice machinE

New member
נזכרתי בעוד כמה ../images/Emo163.gif

Neuroactive - moments passing by L'ame Immortelle - changes Vnv Nation - dark angle Apoptygma Berzerk - eclipse Brand New Idol - you favorite siguise Beborn Beton - the colour of love​

D8is

New member
איך אפשר בלי

הדבר הראשון שעולה לי בראש כשאומרים סינטפופ (חוץ מפט שופ בויז הגדולים כמובן) זה modern talking איך אפשר לשכוח אותם או בשמם הישראלי "דיבור חדיש" נראה שהפורום כולו מתעלם מהלהקות שהיו פופ אמיתי בשנות השמונים... לא כל שנות השמונים זה דפש מוד.... וגם לא כל סוגי המוזיקה... תהיו קטת יותר שטחיים במוזיקה... זה כל הכיף...

למעלה