מה זה ? סיאסטה ?
ט טאKילה New member 3/10/04 #2 מנוחה של אחר הצהרים... בסלנג היא שימושית בעיברית, לקוחה מהשפה האנגלית.
ט טאKילה New member 3/10/04 #7 אוףףףףףףףףףףףףףף נכון, אז אענה על סימן השאלה השני. כן אני למשל הייתי בסיאסטה!! אבל עדין עיפה. האמת שעוד לא החלמתי מהשפעת, מרגיז השיעול.
אוףףףףףףףףףףףףףף נכון, אז אענה על סימן השאלה השני. כן אני למשל הייתי בסיאסטה!! אבל עדין עיפה. האמת שעוד לא החלמתי מהשפעת, מרגיז השיעול.
O optimi10 New member 3/10/04 #8 תרופה בדוקה לשפעת ../images/Emo39.gif../images/Emo25.gif../images/Emo39.gif
א אחת שאוהבת2 New member 3/10/04 #10 אצילנו בפולניה היו אומרים... עד החתונה זה יעבור..... לבריאות ותרגישי טוב... ומהר...
א אחת שאוהבת2 New member 3/10/04 #13 גם אומרים ... על שאלה טיפשית ... תשובה טיפשית... וחז"ל הוסיפו.. "סייג לחוכמה.. שתיקה.."
O optimi10 New member 3/10/04 #16 אלף סליחות אפילו אלפיים ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif סליחה אוהבת
O optimi10 New member 4/10/04 #21 אוהבת ../images/Emo39.gifואני חשבי לעצמי יאייייייי יש לי אישה פולניה ...ועכשיו אולי מאהבת פולניה ופישלתי .......|טמבל כבר בצעד הראשון
אוהבת ../images/Emo39.gifואני חשבי לעצמי יאייייייי יש לי אישה פולניה ...ועכשיו אולי מאהבת פולניה ופישלתי .......|טמבל כבר בצעד הראשון
א אחת שאוהבת2 New member 4/10/04 #24 אחלה הצהרות יש לך.. אם יש אישה פולניה למה גם מאהבת פולניה? איפה הגיוון. העינין? השונה? המלהיב? המסעיר?
אחלה הצהרות יש לך.. אם יש אישה פולניה למה גם מאהבת פולניה? איפה הגיוון. העינין? השונה? המלהיב? המסעיר?
O optimi10 New member 3/10/04 #15 אישתי ...הפולניה אמרה לי על תנסה לספר בדיחות על פולנים ...זה יגמר לא טוב
ש שוקומוקה New member 3/10/04 #11 טאק! את חולה??? אני באהההההההההה............. מה דעתך על איזה חם ו- עוד יותר חם?
O optimi10 New member 3/10/04 #18 טאקילה בבקשה ..דחוף ../images/Emo141.gif תעיפי בבקשה את השורות שלי על הפולניות