מה זה סופ נאצי?

reshef

New member
מה זה סופ נאצי?

אני רואה הרבה סיינפלד אבל לא יצא לי לראות את ה´סופ נאצי´ שכולם מדברים עליו. מישהו מוכן להסביר לי מה זה??

אתה צריך לברר אצל חברים שלך ש..

קצת יותר פריקים ממך. בטח למישהו יש את זה מוקלט.

אתה לא מכיר את הסופ נאצי?!?!?!

פרק ענק... אם ראית את הפרק האחרון בטח קיבלת תמונה כללית. אם לא, אז ממולץ!
אה כן, שכחתי, אני חדשה פה... ואני לא מכירה בעל-פה את כל הפרקים אבל אני נורא אוהבת את הסידרה הזאת... עברתי את המבחן קבלה?

אתה לא מכיר את הסופ נאצי?!?!?!

פרק ענק... אם ראית את הפרק האחרון בטח קיבלת תמונה כללית. אם לא, אז ממולץ!
אה כן, שכחתי, אני חדשה פה... ואני לא מכירה בעל-פה את כל הפרקים אבל אני נורא אוהבת את הסידרה הזאת... עברתי את המבחן קבלה?

rodeo_girl

New member
טוב נוו

אז היה איזה חנות של מרק בשכונה של ג´רי אם המרק מעולה (הוא כמו שאמרו אי אפשר לאכול את המרק הזה בעמידה כי הברכיים שלך רועדות) הבעיה היחידה שלמוכר בחנות יש כללים מסוימים כדי להזמין ואם לא עוקבים אחרי הכללים הוא פשוט מסלק מהחנות ולא נותן לא המרק. בגלל כול זה כולם קוראים לו הנאצי של המרק. בפרק רואים מה קורה לכולם שהם מנסים להזמין וזהו פרק קורע!

reshef

New member
../images/Emo51.gif

אגב אם למישהו יש את הפרק הזה שישלח לי בבקשה...

bryant

New member
הסבר על הפרק

הפרק מתחיל: גורג, גרי וחברה של גרי נימצאיםבדירה שלו,גרי וחברתו לא מפסיקים ליקרוא לשני שמופי. איליין גרי וגורג הולכים למסעדה של הסופ נאצי. גרי מסביר את החוקים.איליין מבתרת כדי ליקנות ארון ארמוור. קני בניה מבקש מגרי לעקוף בתור, גרי לא נותן מפחד שהיתפסו ולא יקבלו מרק יותר בחיים.גורג לא מבין למה לא קיבל לחם ומיתווקח עם הנאצי על זה, ונולד המשפט: "no soup for you". המשך יבוא...

bryant

New member
היתכוונתי שהמילה תסריט תהיה מקושרת

אבל מה זה משנה

למעלה