מה זה משקית?

Jessica88

New member
מה זה משקית?

אני פשוט די מבולבלת - והמונח של המשקית די התבלבל אצלי. אז מה באמת היא עושה - וכו' תודה רבה מראש!

משקית תנאי שירות

עם אישורים מתאימים היא יכולה לתת לך הרבה הקלות בצבא עם זה חמשושים קבועים או לשרת קרוב או שבוע שבועיים, בעיקרון היא נועדה לשיפור תנאי השירות, מומלץ עוד לפני הגיוס לתאם איתה פגישה או לשלוח לה מכתב בפקס

Amazing18

New member
מש"קית = מפקדת שאינה קצינה

זאת אומרת שבכניסת התפקיד שלך את "מפקדת", וכשלאם תצאי לקורס קצינים תחזרי להיות קצינה . למשל : מש"קית ת"ש .. מתגייסת עוברת טירונות קורס משתבצת.. ולאחר כשמונה חודשים יוצאת לקצונה, ממשקית היא הופכת לקצינה. משקית זה כמעט בכל המקצועות בצבא, לכל תפקיד מצמידים ת'מילה הזו שיראה מפציץ [כמו כל דבר בצבא..] אבל האמת היא שהיא חסרת משמעות וחוץ מהפירוש שלה היא לא שווה יותר מידי.... כי בואי נגיד שלמשקית תורנויות שלנו אני לא באמת קוראת המפקדת..

Jessica88

New member
ומה עם משקית ניווט ותחקור?

אני די אהבתי את הרעיון - אבל המילה משקית חשודה. התפקיד הוא די טוב - מדובר בתירונות של 001 עבודה עם מפות ניווט של הטייסים ועריכת סרטי וידאו של הטייסת לצורך תחקורי טיסה (להפיק נהלים ונקודות טעונות שיפור לפעמים הבאות). במסגרת התפקיד תפיקי למשל מפות ניווט לפי תכנית טיסה שתקבלי מהטייס, תזיני נתוני טיסה למחשב המטוס, ובכלל תעזרי בכל מה שקשור לתחום הניווט מישהו יודע על זה? האם זה מומלץ?

למעלה