מה זה משנה!!!!?

yorck

New member
מה זה משנה!!!!?

אני חושבת שכל בן אדם זכאי להיות ולחיות עם מי שהוא אוהב. לכל אחד מגיעה אהבה וחום. וזה לא משנה אם מדובר בשניים בני אותו מין או אחד מכל מין. הרי בלאו הכי ביחסים אינטימיים אין זוג שדומה לרעיהו! כל אחד אוהב משהו אחר וצורה אחרת. וכל ההתעסקות הזאת עם ארונות ולצאת או להכנס, פשוט טיפשית. תהיה מי שאתה, ומי שיאהב אותך - יאהב את מי שאתה אוהב. ואם לא אז הוא פשוט אדיוט - ומי רוצה חברים אידיוטים?!

למה טפשי?

אחרי הכל אנחנו גדלים בתוך ארון. אנחנו לא גדלים בתור ביסקסואלים שבוחרים במהלך הדרך האם לחיות עם גברים או עם נשים. אנחנו גדלים כהטרוסקסואלים והחברה רואה את ההומוסקסואליות כלא הכי נורמלית, לכן יש התעסקות עם ארונות. אני חושב שברגע מסוים ההורים שלך ירצו לראות מי האדם שעושה אותך מאושר, יש הורים לצערי, שמשנה להם עם האדם הזה הוא גבר או אישה. וחברים אידיוטים באמת לא צריך... אבל ארונות הן דבר שלצערי אין אפשרות שלא להתעסק בהם, כי כמו שאמרתי- אנחנו גדלים בהם....

yorck

New member
אני לא גדלתי בארון וככה גם ילדי

אני חושבת שהחברה הגיעה לנקודה שהיא לא מציבה ארונות, אנחנו בתקופה שהסיסמא "שונה אבל שווה" היא הדגל. הדור הבא כבר לא יתעסק עם זה. בבית שלי כל אחד היה חופשי לאהוב ולהתעסק במה שהוא אוהב כרצונו וככה אני מחנכת את בתי, אין לי זכות להתערב בבחירה שלה. להיפך, אני גאה שהיא בוחרת לעצמה את החברים שלה, את התחביבים שלה, את הדברים שהיא רוצה סביבה, שהיא עצמאית ומאושרת. ואני רואה סביבי הורים רבים שחושבים כמוני. אני חושבת שבמקום להתעסק עם המשפטים הכבדים "אני הומו/לסבית" או ללכת עם סיסמאות, פשוט צריך להגיד "נעים מאד אני ירון וזה עמית בן-זוגי". זה נשמע מכובד, אנושי ומתקבל הרבה יותר באהדה. וזה שאני נשואה באושר ואם לילדה לא עושה אותי יותר נורמלית ממך!

את יודעת שאת לא יותר נורמלית

ממני ואני יודע את זה! אבל יש המון אנשים שעדיין לא יודעים את זה! לא סתם קיימת הומופוביה...יש אנשים שלא למדו לקבל, וזה גם בבתים של אנשים, אסור לשכוח שכל אחד מגיע מבית מסוים... הפחד שלי הוא שאני בטוח שהומופוביה לא תעלם לחלוטין כי הדור הצעיר היום הוא עדיין בחלקו הומופובי....והוא, הוא יגדל את הדור הבא.

missing

New member
צודקת....

את לגמרי צודקת אבל את צריכה להבין שלא כל העולם מקבל הומוסקסואלים כל כך בקלות, הלוואי שהייתי חיי בעולם כזה אבל אני לא... קחי אותי לדוגמא, אני הומו בן 13, בארון, אבל יש כמה אנשים שיודעים, בשבילי זה נורא מפחיד לבוא למישהו שמכיר אותי כבר הרבה שנים ולהגיד לו שאני הומו, זה יכול לגרום לריבים סכסוכים ואפילו ניתוק קשר, תחשבי על זה, מישהו שאת חושבת שאת מכירה יותר מעצמך בא אלייך ואומר לך שהוא שונה לגמרי ממה שחשבת שהוא... גם אם זה היה קורה לי הייתי מגיב ככה, לא בגגל שהוא הומו אלא בגלל שהוא לא אמר לי עד עכשיו... בכל מקרה, אני חייב להודות שהעלית לי חיוך על הפנים כשקראתי את ההודעה שלך, את וultra love מאוד מעודדים פה אנשים (כמוני) שלפעמים חושבים שכל העולם הומופובי, נחמד לדעת שיש אנשים ליברלים כמוכם...

זה שאת אמא ליברלית ופתוחה עם

הבת שלך, לא אומר שכל האנשים בדור שלך הם כאלה. ההורים שלי בני 50, ועם כמה שהם ליברלים, בכל זאת אני שומעת מהם מדי פעם הערות גזעניות. זה לא עניין של דור, זה יותר עניין אישי, מה כל אחד חושב. וכנסי לפורומי הנוער (בעיות בגיל ההתבגרות ו"על בנים ועל בנות", ותיראי כמה הומופוביה יש שם, מאנשים ששייכים לדור ה"פתוח", שמאמין ב-"שונה אבל שווה".

אני לא רוצה חברים אידיוטים,

אבל אני כן רוצה להיות בקשר בריא וחם עם ההורים שלי. לכן אני אצא מהארון רק כשאני ארגיש שאני אוכל להתמודד עם מה שההורים שלי יגידו על זה, ורק כשאני אהייה בטוחה שיש בזה צורך.

yorck

New member
אני מתכוונת....

לזה שמישהי יושבת בודדה ומסוגרת ובאה להורים שלה ואומרת להם "תשמעו אני לסבית אני שונה והעולם שונא אותי" אז ברור שהם מפתחים אנטי לעניין. גם ברור שכל הורה וגם אני רוצה שהילדים שלי יחיו בזוג ויקימו משפחה, אבל כמו שציינתי, אם תמצאי אהבה, והיא תעשה אותך מאושרת באמת ואת תבואי להורים שלך ותגידי להם "תכירו זאת רונית, בת הזוג שלי" הם יקבלו את זה בשוק, אבל בצורה חיובית. כמובן שיש את היוצא מן הכלל, אבל נוכחתי עם ההורים של בעלי שהם שמרנים קיצוניים לדעת שהרבה תלוי באיך אנחנו מציגים את זה. על כל מקרה, אני מאחלת לך ולכל אחד למצוא את אהבתו ולחיות איתה באושר.

מי רוצה חברים אידיוטים../images/Emo35.gif

בתור מישהו שמכיר את האלטרנטיבה (בלי חברים בכלל), אני יכול להגיד לך שלפעמים מגיעים למצב המצער שבו עדיפים חברים אידיוטים על-פני בדידות מרה שבעתיים...

מבינה מה את אומרת

אני מסכימה איתך על מה שאמרת, שלדוגמה: אם הורים לא מתעניינים בסוג הבחורות שאליהן הבן שלהם נמשך, ככה הם גם לא אמורים להתעניין במין שאליו הבן שלהם נמשך. אני גם מסכימה שהתעסקות עם ארונות היא טיפשית. היא בהחלט מסבכת את החיים. והכי הרבה הסכמתי עם המשפט האחרון, שהוא במקרה דומה מאוד למשפט שאני נוהגת לשים מתחת לחתימה שלי בהודעות. אבל, מצטערת לומר - דברים לא עובדים ככה. כמו בתגובה אחת שרשמתי פה לפני כמה דקות - כנראה שתופעת ההומוסקסואליות עדיין לא ממש מקובלת וגם לא ממש "רגילה" בחברה. ולכן הורים וחברים רוצים לדעת דברים כאלה, כי לצערי, להיות הומוסקסואל זה עדיין סיפור רציני ו"לא רגיל". דבר שני - אני לא אכנס לזה, אבל - יש את העניין הזה עם ילדים-חתונה-וכו´... זה הרבה מאוד צרות. זוגות הומוסקסואליים לא יכולים להתחתן חתונה יהודית... לא יכולים להביא ילדים יחד (בינתיים. מובן שיש דרכים אחרות - כגון שיבוט גנטי שלדעתי זה דבר ממש מדהים, רק.. לצערי..
לא ממש חוקי כמעט בכל מדינות העולם.. [בישראל הועבר חוק איסור התערבות גנטית בבני אדם, חוק זמני לחמש שנים {נותרו עוד איזה שנה-שנתיים עד לדיון המחודש בחוק זה}] כך שכרגע זה בעיה) וכל זה נובע מהסיבות שנרשמו בפסקה הקודמת. הומוסקסואליות היא עדיין לא דבר שמושרש בחברה, ועניינים זזים ממש לאט. כך שזה סיפור רציני והלואי שזה היה פשוט כמו שאת אומרת, אבל זה לא.

למעלה