מה זה "משחק מקדים"?!

מה זה "משחק מקדים"?!

מי זה ההוא בגלרייה המתואר בשם זה? לא מצאתי אותו בשום מקום... טוב, בכל אופן, אם הוא כאן בפורום הוא מן הסתם לא יעיף מבט נוסף לכיוון שלי...
ליה

ליה יקרה

ואני דווקא כן חושבת שאם הוא פה, הוא יעיף מבט ואפילו כפול אלייך
אישה יפה.

עופר 123

New member
הכרטיס של .....

"משחק מקדים" מופיע כאן. בנוסף, ליה, מה שאת אומרת, "אם הוא כאן בפורום הוא מן הסתם לא יעיף מבט נוסף לכיוון שלי", לא בהכרח נכון. אספר לך סוד קטן, רק ביני ובינך, ואל תספרי לאפ´חד: היו לי כמה קשרים עם בחורות רזות, על אף שאני חובב שמנות ידוע... שששש!!! לא לספר לאף אחד
. עופר

תפסתי אותך עופר!!!

הרי אתה עצור בשם החוק. תפסתי אותך מתוודה שיצאת עם רזות. קדימה תושיט את ידייך קדימה האזיקים אצלי
אישה יפה.

עופר 123

New member
להגנתי אטען ש.......

הכרנו בבליינד דייט שנוצר באופן מפתיע, ואפילו לא היתה לי הזדמנות לברר לגבי מבנה הגוף. בכל מקרה, עדיפה בחורה רזה ומקסימה מגדולה ומשעממת. אני פונה לרחמי בית המשפט ומבקש לשחררני
עופר

וצד התביעה אומר..

אני פשוט אוהבת לראות גבר עם אזיקים
אני כבר משחררת אותך. וגם אני אתוודה בפנייך אני אוהבת גברים שיש להם גופה, רחבים ושיש מה לתפוס אז תסביר לי עופר יקר למהההה למההההה אני נופלת תמיד על הרזים והציפלוחים?
אישה יפה.

עופר 123

New member
אולי....

כי את גרה בריכוז של "רזים וציפלוחים"? אולי סתם נפילה ססטיסטית? ואולי כי לא הכרת את עופר-רחב-כתפיים
ואזיקים
נשמע מעניין...... עופר

תראה, תשמע,

הקטע שגם לא באזור שלי אני נופלת על הרזים האלו. מה יהיה?????? תן עצה, תן עזרה.... אמרת שאתה רחב כתפיים? זהו התעוררתיייי
אז אולי בכל זאת אני אשאיר אותך קשור עם האזיקים שלי לעוד קצת , לעוד טיפה, לבחון אותך יותר לעומק
אישה יפה.

עופר 123

New member
תראי... תשמעי......

לא ברור לי דבר אחד: מה זאת אומרת "אני נופלת על רזים"? אם הם מתחילים איתך זו בחירה שלך ללכת איתם. באשר לגברים רחבים, את יכולה לבחור אותם ולעשות משהו בעניין. "אני נופלת על רזים" נשמע כמו גזירה משמים. אולי במקום גזירה משמים, תהפכי את זה לבחירה שלך? ובאשר לאזיקים, קצת יותר בעדינות, כי זה יהיה באמת מסובך להסביר לאנשים מה הסימנים הללו על פרקי הידיים
. שלך, עופר

תשמע....תראה....

אני צוחקת איתך, ברור שאני לא ממש נופלת עלייהם זה פשוט קורה, ואני איתם מרצון. רק אני מוכיחה את הטענה שהמראה האידיאל שכביכול אליו אנחנו נמשכים לא תמיד קורה כי אנחנו מתאהבים במה שיש בפנים. וזה מה שחשוב
אבל אני מאוד עדינה, לא משאירה סימנים אחרי..
לא מפלילה את עצמי. פשוט תפסיק להתנגד, והכי יהיה בסדר
אישה יפה.

גלית34

New member
ואני דואגת לרזה והציפלוח ../images/Emo20.gif

שהנעים את זמני ביום חמישי, חזור למילואים מחר

גליתוש יקרה

ואני מקווה שמהר מאוד הרזה וציפלוח שלך יחזור לזרועותייך. אישה יפה.

לא ממש עוזר../images/Emo10.gif

הוא לא רשם על עצמו כלום! ואגב תמונות- עופר! מה איתך?! מפחד מההתנפלות של הגברות כאן?
הלא אתה בעצמך אמרת שתמונה אחת שווה אלף מילים, לא?

אני מובן כאן בפעם השלישית ../images/Emo9.gif

ואני כאן פחות משבועיים. והכל ב"אשמת" הפורום הזה.... אם היה כאן אייקון לסלק הייתי מצרף אותו... אז ככה: קוראים לי רמי, אני בן 23 וחצי, תושב רחובות, עתודאי (למדתי משפטים), משרת כרגע בפרקליטות הצבאית בתפקיד שמשלב הדרכה ומחקר. ולא האמנתי שייפתח עלי כזה דיון כאן...סך הכל צרפתי תמונה כמו כולם
עוד פרטים?

גילה37

New member
אתה צריך לא להיות מובך

אתה אכן ניראה טוב ,ולכן הצעירות מתנפלות עליך,, רק חבל שאתה צעיר כל כך ואין לי בעיה עם צעירים.. אני פשוט משאירה אותך לצעירות בנינו ,כמו ליה ,שאהבה את התמונה שלך .. אל תפסיד את ההזדמנות שלך ונצל אותה ...יש פה בנות מקסימות תרתי משמע ולכן אני מסירה את עצמי מהמועמדות כדי לאפשר לאחרות להנות ממך .. שיהיה לך בהצלחה חמוד ואם יצא משהו נא לדווח לי אני אשמח מאוד . אבל לכל הגברים בגיל שלי נא להיכנס בהמוניכם לכאן.

למעלה