הוווווו נימנומי ../images/Emo66.gif שאלת המליון ../images/Emo124.gif
האמת? אם אתחיל לספר לך מה מועיל להסדרת פעילות המעיים - נתחיל עכשיו, ונסיים בבלוג שאורכו כימי שנותיך, ולמה ימי שנותיך אתה שואל ? ובכן, בקצרה - אתה סוחב בעיה משך כל שנות קיומך. נכון... יש האומרים: מה הבעייה, אז פעם פעמיים בשבוע.... לא ככה ! זו בהחלט בעיה, וכדי לטפל בה כדאי, צריך וראוי להגיע לשורש הבעיה ? מדוע לגבר צעיר ובריא (אני מניחה) ישנה בעיה בדרכי העיכול ? מתי היא החלה ? מדוע ? איזה "מטענים" אתה סוחב איתך ? ועוד ועוד ועוד. יכולתי לפתור אותך בקלי קלות בכמה עצות סבתאיות שתפתורנה את "הבעיה" - אך בפירוש לא את גורם הבעיה. למה הדבר דומה ? לאקמול לכאבי ראש הנמשכים 26 שנה.... נורמלי ? כאבי ראש 26 שנה ? נכון לא ? נכון שבשלב כלשהו היינו מגיעים לבירור מקיף ? מערכת העיכול היא ראי הגוף שלנו. היא זו הסופחת רעלים, מנקזת אותם מוציאה אותם וזוהי באמת הרצאה ארוכה. הצעתי לך כהתחלה כמובן במידת היכולת - להגיע לדיאטנית בקופת החולים אליה אתה שייך, להתאמת דיאטה. יתרה מכך - אני ממליצה בחום רב ומכל הלב הסבתאי שלי על התקשרות עם נאטורופאת/ית מומלץ באיזור מגוריך, זה יעשה הרבה מעבר לדיאטנית, (והנסיון מדבר מגרוני !!!! למרות היותי אחות יותר ממחצית חיי). לימים הקרובים ועד שתחליט על הדרך הנכונה: מתוך מילון המונחים שלנו: עצירות - פתרונות מיידיים: _____________________ באדיבותה של אורה, דיאטנית מוסמכת: בבונג - פרחים חליטה לשתיה. מרוביום -עלים חליטה לשתיה. סרפד -עלים חליטה לשתיה. סרפד- עלים קצוצים מהולים הדבש אכילה-מומלץ פטרוזליה -עלים +גבעולים חליטה לשתיה -מומלץ שומר -זרעים מרתח לשתיה -מומלץ. שן ארי -שורש טחון +אניס+שוש קרח מרתח לשתיה. צימוקים -אכילה. משמש -אכילה. יוגורט ביו -אכילה. אבוקדו -אכילה. פרי הדר -אכילה +שתית מיצים. מיץ גזר. ירקות ופירות עם הקליפה-אכילה מרובה. שסק -אכילה באשר לאלוורה: לא כל קקטוס בעל עלים רחבים הוא אלוורה. עליך להיות בטוח בכל מאת האחוזים כי מדובר אכן באלוורה. אני קוטפת מהעציצים בבית ואין בעייה לקטוף מהגינות - הקקטוס יגיד לך תודה. הרבה בריאות והצלחה סבתא