מה זה מטר רץ?
D dify New member 27/6/13 #2 אני מכירה את זה בהקשר של תפירה (והאמת גם של מטבחים) בתפירה הכוונה היא שאתה מקבל את הבד מהגליל, ברצף. לא יחידות בודדות שכל אחת מהן אורכה 1 מטר, אלא רצף של כמה מטרים צמודים בהתאם להזמנה שלך. אני מקווה שאני לא מטעה וזו הכוונה המדויקת, עוד מעט יגיעו עוד כותבים ויתקנו אותי אם צריך
אני מכירה את זה בהקשר של תפירה (והאמת גם של מטבחים) בתפירה הכוונה היא שאתה מקבל את הבד מהגליל, ברצף. לא יחידות בודדות שכל אחת מהן אורכה 1 מטר, אלא רצף של כמה מטרים צמודים בהתאם להזמנה שלך. אני מקווה שאני לא מטעה וזו הכוונה המדויקת, עוד מעט יגיעו עוד כותבים ויתקנו אותי אם צריך
ה הביתשלפיסטוק New member 27/6/13 #4 במוצרים בעלי רוחב קבוע (גלגל בד למשל) רוחב הגלגל הוא קבוע, מה שנשאר למדוד זה אורך החתיכה - מגלגלים ומגלגלים ומגלגלים והמטר "רץ" אורך של צינור? הצינור הוא קבוע, מה שמשתנה בו זה האורך - הוא "רץ"
במוצרים בעלי רוחב קבוע (גלגל בד למשל) רוחב הגלגל הוא קבוע, מה שנשאר למדוד זה אורך החתיכה - מגלגלים ומגלגלים ומגלגלים והמטר "רץ" אורך של צינור? הצינור הוא קבוע, מה שמשתנה בו זה האורך - הוא "רץ"