מה זה מאנצ'?

• פותח הנושא idoz
  • פורסם בתאריך

backdoorslam

New member
תשובה - והקבלתה לעולמנו

מאנצ'קין זה כינוי לשחקן שכל מה שבראש מעייניו זה התעצמות הדמות שלו, צבירת נק"ן, צבירת אוצר, חפצי קסם, כוח וטבח מסיבי של אורקים. שחקן כזה, בדר"כ, עושה זאת על חשבון הנאתם של שאר השחקנים בקבוצה. די מזכיר איזו תזה פוסט-מודרניסטית מוכרת, לא?

DDN

New member
אולי לזה הוא התכוון, אבל הוא שאל

מה זה מאנצ'. מאנצ' (וברבים מאנצ'ים) זה שם חיבה לחטיפים (מאנצ'יס). ושכחת לציין שאם המאנצ'קין נתקל במכשפה, הוא מפיל עליה בית ואז מפליל ילדה מסכנה ותמימה שבמקרה הייתה בתוכו.

backdoorslam

New member
גם מאנצ'יס זה מאפיין חשוב

במ"ת. הבעיה היא שהם משאירים ידיים שמנוניות, ולכן גם קוביות שמנוניות, כלי כתיבה שמנוניים, דפי דמות שמנוניים וכיוצא בזה.

Gilgam69

New member
וזאת בדיוק הסיבה

שאני מעדיף חטיפים לא שמנוניים, ואם כבר אז אני אוכל ביד אחת ונוגע בספרי הקודש ביד השניה!

backdoorslam

New member
אני מגדיל ונוטל ידיים

נכון. לפני הגותי בספרי הקודש, אני נוטל את ידיי לפי המסורת המקובלת מאות שנים.

Gilgam69

New member
כמובן!

גם אני עושה זאת, אבל רק כאשר אני מסיים את אפיזודת אכילת המאנצ'יס של אותה הפגישה. יהיה קצת טיפשי, וייקח יותר מדי זמן, אם אחרי כל נגיס אלך ואשטוף את ידיי. ולכן, יד אחת מאכילה, יד שניה מבצעת את מלאכת הקודש. בסיום האכילה, גיחה קטנה לשטוף ידיים ואני אדם חדש לגמרי!

The Scourge

New member
אנחנו

לעומת זאת לא אוכלים תוך כדי אלא אם עושים הפסקה יזומה. זה פשוט מפריע ולא נראה כ"כ טוב כשאתה מנסה להפחיד מישהו ויש לך במבה בפה... אוכלים לפני, ואולי אחרי. כל האוכל תוך כדי - מות יומת (או שלפחות נכניס לו איזה מכה בראש) (אלא אם זה אחד השחקנים אצלנו שנושא עליו דרך קבע אקדח וכמה סכינים - לו אנחנו לא מרביצים...)

shezifus

New member
מאנצ'

חטיף כמו ביסלי או במבה מאניציס אדם פשוט ואולי גם ממעמד נמוך ראש מחזור שער המוות מגרמנית / אידיש אדם אנוי והומני איש טוב

למעלה