אהה... אבל פה טמון האתגר האמיתי... ענת :o)
G Gilliana New member 21/11/05 #22 ולמה את חושבת שכאן לא? תביני, העובדה שישנם עוד כאלו שיודעים לא מורידה מערכך. ומלבד זאת - אף אחד לא יודע הכל. יש מי מאיתנו שמבינים יותר בתחום X בעוד אחרים מתמצאים טוב יותר בתחום Y. זאת בטח ובטח לא סיבה להרגיש מושפלת.
ולמה את חושבת שכאן לא? תביני, העובדה שישנם עוד כאלו שיודעים לא מורידה מערכך. ומלבד זאת - אף אחד לא יודע הכל. יש מי מאיתנו שמבינים יותר בתחום X בעוד אחרים מתמצאים טוב יותר בתחום Y. זאת בטח ובטח לא סיבה להרגיש מושפלת.
1 1Shir New member 22/11/05 #23 לא נראה לי שצילה התכוונה ממש ברצינות מושפלת... אם את מבינה למה הכוונה.. צילה סליחה שדיברתי בשמך מקווה שאני לא טועה.
לא נראה לי שצילה התכוונה ממש ברצינות מושפלת... אם את מבינה למה הכוונה.. צילה סליחה שדיברתי בשמך מקווה שאני לא טועה.
S scoutlavie New member 22/11/05 #24 זה בסדר דווקא כן קצת הרגשתי מושפלת כי טעיתי בתשובה ובעבר הייתי יותר טובה בזה, אבל, שאילו יהיו צרותיי בחיים.. צילה, שעוברת יום רע במיוחד
זה בסדר דווקא כן קצת הרגשתי מושפלת כי טעיתי בתשובה ובעבר הייתי יותר טובה בזה, אבל, שאילו יהיו צרותיי בחיים.. צילה, שעוברת יום רע במיוחד
1 1Shir New member 22/11/05 #25 ../images/Emo24.gif אז את באמת לא צריכה להרגיש ככה - כבודך במקומו תמיד יהיה מונח! ותרגישי טוב!