מה זה לעזאזל????????

מה זה לעזאזל????????

טיילתי לי בהודעות שהיו בפורום בתחילתו ונתלקתי בתמונה שמצורפת.... א. זה נראה מפחיד ב. זה לא נקרא התעללות בסוס? ג. מה זה בכלל???

לאאאאאאא ינראה לי....

זה נורא!!!!! הצילו!!!!!!!! הסוס המסכן!!!!!! הרוכב לפחות נפל על המים... אבל הסוס?
מ------ס-------כ--------ן-------!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה קפיצות קרוס

אני אגיד לך מה זה....הרוכב בא לקפיצה, הסוס נבהל ונפל איכשהו... יש תאונות יותר מכאיבות בקפיצות האלו...

angel457

New member
זה מה שאמרתי... וגם בטוח ש.....

קרה לרוכב משהו שהוא נפל למים.. כי המים שם לא ממש גבוהים הם מגיעים לברכיים של הסוס אז אם הוא נפל עם הראש למים אני לא רוצה לדעת מה היה בהמשך במיוחד שהסוס נפל עליו!!!!!!!!!1 אווווווווווו´ץ!!!!!!

יש עוד מלאא...

למדריכה שלי יש ספר מלא תמונות של קפיצות שלא הלכו טוב... רוב הפעמים הסוס עוצר כל כף בפתאומיות עד שהרוכב עף קדימה ארבע מטרים.. וזה די מצחיק..
~נסקלת~ אבל אם לא אכפת לכם...אני חושבת שהקפיצות האלו הן ממש התעללות בסוסים! אני יודעת שהם קופצים ככה בטבע...אבל בולשיט! פה יש עליהם רוכבים וכל מני...

בעעעעעעעעעעע

אני לא יודעת אם זה התעללות... ברור שכל רכיבה זה סוג מסוים של התעללות, וכל דבר הנעשה יתר על המידה הוא גם התעללות, וקפיצות כאלה הן חלק מההגדרה הזאת. שאני הייתי באנגליה היו להם מכשולים לא גבוהים מאוד(40-70 ס"מ) של קרוס קאנטרי, וכל הסוסים הכירו וזה היה כמו מסלול רגיל בלי תעונות בכלל, שעושים כרוס קאנטרי חובשים את הסוס בצורה מיוחדת כדי לחסום את המכה במקרה ויש פגיעה, אבל לפעמים זה לא עוזר, המון סוסים מעולים נהרסים ככה
עוד תמונה

נראה לי

שזאת איזה קפיצה לא מוצלחת במיוחד... מסכנים הסוס והרוכב..... בעצם למי אכפת מהרוכב? מסכנוש הסוסי.....

הסוס לא מת מזה או לפחות...

הסוס לא מת מזה או לפחות נפצע מאוד קשה? אני מרחמת על הסוס וגם על הרוכב מסכנים.... הסוס יכול למות או אם לא למות להיפצע קשה (חס וחלילה וחס ושלום) מנפילה כזאת. מה לא?!

איפה שדורון נתנה קישור->

איזה רוכב אידיוט!!!!! הוא בכלל לא קם!!!!! הסוס שלו נתקע אז הוא שם עליו עוד משקל?!?!?!!?? אוי ואבוי!!!! זה ממש נורא, קרוס קאנטרי- קפיצות לא נעימות ולא בריאות!

angel457

New member
שמעו לדעתייי....

קרוס קאנטרי זה התעללות בסוס... תחשבו שהסוס במשך 12-13 דקות (זה אורך המסלול בדרך כלל) אז הסוס עושה קאנטר ואפילו גלום והכל מכשולים והוא יורד מדרגות ועולה מדרגות וזה ממש קשה... ותדעו לכם שלאנשים האלו רק אכפת מה הזמן שהם יעשו את המסלול... מלא סוסים מתים מכזה דבר... שוברים משהו... רגל, מפרקת,גב.. זה ממש מסוכן!!!!

למעלה