מה זה לעזאזל קרטונאז'???.

Megafox

New member
מה זה לעזאזל קרטונאז'???.

מישו מוכן להסביר לי מה זה הקרטונאז' הזה שהאיש הנחמד אומר כל הזמן??? אני מה זה אשמח אם מישו יענה לי

shanibe

New member
קרטונאג' זה TRIP=LSD=DRUGS

ביקצור חתיכת קרטון קטן ספוג בכימיכלים - סם הזיה נחשב לסם קשה ומסוכן. אפשר להשיג אותו גם בנוזל - אבל זה כבר נקרא PURE LSD השימוש בו התחיל בתוקפת השחור סוף שנות 69 תחילת 70 וחזר להיות אופנתי היום בגלל במסיבות אסיד....

shanibe

New member
יש לי ידע בהרבה דברים.... ../images/Emo105.gif

ככה זה כשמתעניינים בכל דבר ולא רוצים למות טפשים....

shanibe

New member
חוץ מזה שלא צריך להיות EINSHTEIN |

כדי לדעת מה זה טריפ... חחחחחחחחחח יש בטוח עוד הרבה שאפשר ללמד אותך...

gruvi

New member
../images/Emo99.gifקארטונז../images/Emo163.gif

ההגדרה היא תחום עיסוק.לדוגמא: בעבר הוגדרו אנשים שעוסקים בתחום ההלבשה כעוסקים בתחום הטריקוטז' (טריקו)ועל אותו משקל אנשים שעושים בתחום האריזות מוגדרים כעוסקים בתחום הקרטונז' (קרטון).ייתכן שהמקור צרפתי. דרישת שלום חמה לקארין (גם אני לא איינשטין ואני יודע בכל זאת משהו)

דנה 102

New member
קרטונאז..

זה בעצם בולים.. (כשמישהו בא אליך ואמר לך- בואנה אחי איזה בולים דפקתי היום!!) זה בעצם הקרטונאז.. החומר עצמו הוא בעצם חומר נוזלי שסופגים אותו בכל מיני דברים ומוצצים אותו ואז הוא גורם לכל מה שחברתי לשרשור כתבה... תשמעו קטע מצחיק..: לפני כמה זמן אשתו של אחד האסירים בכלא הביאה לו פאזל של מלא חלקים לכלא... והשוטרים לא הבינו למה כולם פתאם בכלא מסתובבים בסטלה.. עד שהבינו שהפאזל הזה הוא בעצם ספוג באל.אס.די!! חחחחחחחחחחחח...........

shanibe

New member
יש אנשים מוגבלים כמוך שלא יודעים

כלום, ויש אנשים לא מוגבלים שאוהבים לדעת הרבה וקוראים, מתעניינים...

princehk

New member
קרטונאז'

חבורת עצובים. אין לזה משמעות! זה סתם יציאה נוספת של המלך בני! זה לא קשור לא לקרטונים ולא לטריפים ולא לכלום. צאו קצת מהבית !

shanibe

New member
קרטונאז' זה קרטונאז' ידידי.... |

אל תדבר כשאתה לא יודע. ואנחנו לא עצובים... תראה איזה חיוך

shanibe

New member
../images/Emo105.gif ניסוי צפרדע, הוא נראה לי

מקולקל לאחרונה .... לא מתאים בלי צפרדע ! מה תעשה הצרפתיה בלי הצפרדע שלה ?
נראה לי שתפוז סידרו את בעיות הצפרדעים, תודה לתפוז, אתם גדולים !
אין חיים בלי צפרדעים

Megafox

New member
עצוב אתה שדחפת

לנו אין מה לעשות בחיים??? לך תדחף בבקשה לשירשור אחר

קרוטנאז'

לפי מילון אבן שושן הכוונה היא למלכת יד בקרטון, גזירה, הדבקה והתקנה של תיבות וכלים שונים מקרטון. לפי מילון צ'אט תפוז הכוונה היא לבנאדם נאג', ניג'ס שאין לו חיים.

Roman 18

New member
יש מצב שאני יודע

אני חושב שזה יאני הקארטונים שטובים באלאסדי נוזלי אז יאני תן לו בקארטונג' אומר דחוף קרטון אחד ככה במוזה של הטראנסים....או שלא?

למעלה