מה זה ליפינג?

cha ching

New member
אני משערת שהכוונה היא ל"ליפרינג"...

וזה, כמו שזה אומר (לא מסובך מדי)- עגיל בשפה.

cha ching

New member
במילמיטרים ספורים...

חוצמזה שאת ליפרינג עושים באמצע השפה בדיוק, אבל את הלברט אי אפשר, מפני שבחלק התחתון הוא ייפגע בחלק רגיש מאוד.. (איפה שעושים את הקריי בייבי...) לכן עושים אותו טיפטיפה בצד..... (מה שדי מבאס אם מישו שם לב...)

BloodyRose

New member
בוודאי

ליפרינג לעומת לברט אגב, אני חושבת שההגדרה של צ'ה צ'ינג לא ממש מדוייקת... את שניהם אפשר לעשות גם באמצע וגם בצד, כמו שאפשר לראות בקישורים שצירפתי למטה אני חושבת שההבדל המהותי הוא הגובה של העגיל... הלברט יותר נמוך מהליפרינג, לא?

cha ching

New member
לא לא לא לא לא לא לא!!!!!!!!!!!!!!!

לללללללאאאא!!! הכוונה שלי לא הייתה לסייד לברט, אלא על כ-ל לברט בלי יוצא מן הכלל. ן כלל פירס ברור כזה. אסור לעשות את הלברט בדיקו בדיוק בדקיו באמצע כמו שאפשר לעשות את הליפרינג. תשאלי כל מומחה שאת רוצה.

greenfrog

New member
כדאי שתבררי את העניין....

כי את טועה.... אין כולכך הבדל בין ליפ רינג, ובין לבראט, רק הגובה שלהם, ועם אחד אי אפשר לעשות באמצע, למה את השני כן? את מוזמנת לשאול בוואלה ולראות שמדובר בטעות

cha ching

New member
שים לב...

בכל התמונות הבאות, הלברט הוא מילימטר בצד ולא בדיוק באמצע. וזה, בגלל העצב הרגיש שיש בפנים השפה שכנראה לא כדאי לפגוע בו.... לקריי בייבי זה אמנם לא יפריע, אבל ללברט באמצע המדויק- זה כן... לברט ועוד לברט ו....עוד לברט

greenfrog

New member
זה וויכוח מטומטם

שאני לא מתכוון להמשיך להתעסק בוא, את יכולה לחשוב מה שאת רוצה, את מוזמנת לפתוח ספר אנטומיה ולאמת\לשלול את מה שבא לך. ואפרופו, כול הלאברטים בתמונות היו באמצע....

cha ching

New member
כן, זה ויכוח מטומטם...

אני לא מבינה איך אתה לא רואה את זה......!! הנה! זה פה לפניך!!!!!
אגב- אם אתה בטוח ב-100% שהלברט ממוקם באמצע המדויק ועובר דרך העור שבו עושים קרייבייביי, תוכיח לי שזה אפשרי

התמונה לא סימטרית צ'ה צ'ינג

את לא יכולה להראות שהלברט בצד את יודעת מה? אולי היום אני אהיה בסנטר. אם כן, אני שואלת בשבילך שם את הפירסרים בסייכו טאטו אם עושים את הלאברט טיפה הצידה סבייב?

למעלה