וואלה לא.. מחמיא לי כי בטח מנסה להתחיל איתי.
ס סוקרטס פה New member 15/1/14 #17 הוא לא מניח שלא תצליחי הוא מניח שהוא יעשה זאת ביתר קלוט עם סיכויי הצלחה גבוהים
A Anna begins cc New member 15/1/14 #20 זה לא משנה מה הוא מניח, זה העניין שהוא מניח בלי שום ידע או רקע. סתם ככה. זה כמו שאנשים מניחים שאתה קמצן רק בגלל שאתה תימני, לא מעצבן?
זה לא משנה מה הוא מניח, זה העניין שהוא מניח בלי שום ידע או רקע. סתם ככה. זה כמו שאנשים מניחים שאתה קמצן רק בגלל שאתה תימני, לא מעצבן?
ס סוקרטס פה New member 15/1/14 #22 פחות מעצבן אם הם היו מזמינים אותי למשהו במטיח לך שהייתי כותב על החולצה שאני קמצן
ב ביזיון ברשת New member 15/1/14 #25 הוא עובד שם? אם כן, קח ת'רכב ותעשה חיים! ואם אפשר תחנה ברוורס שיהיה לי קל לצאת. המון תודה! אם לא, אני אניח שהוא מנסה לעשות חטיפת רכב, ואני אגיד לו שאין לי ראייה מרחבית ואופס אשפשף לו את הרגל.
הוא עובד שם? אם כן, קח ת'רכב ותעשה חיים! ואם אפשר תחנה ברוורס שיהיה לי קל לצאת. המון תודה! אם לא, אני אניח שהוא מנסה לעשות חטיפת רכב, ואני אגיד לו שאין לי ראייה מרחבית ואופס אשפשף לו את הרגל.
ס סוקרטס פה New member 15/1/14 #29 או, ככה אני אוהב את הנשים שלי מעריכות לא כמו דורי שמעיזה לפתוח תפה על מחמאות
ל לירי לא שרה New member 15/1/14 #30 בטח שיש, אני פשוט מנומסת. אשאל אותו מה האמת לגבי החיים הללו? מהי הדרך הנכונה? איך עלי לפעול כדי להגיע לאושר? ושיתן לי קצת בינה להבין.
בטח שיש, אני פשוט מנומסת. אשאל אותו מה האמת לגבי החיים הללו? מהי הדרך הנכונה? איך עלי לפעול כדי להגיע לאושר? ושיתן לי קצת בינה להבין.
ס סוקרטס פה New member 15/1/14 #34 קודם כל זה לא דג זהב שנית, מה היית עושה עם התשובות איך זה היה מקדם אותך ?
ל לירי לא שרה New member 15/1/14 #40 בהנחה שהוכח שאכן הוא יודע הכול אז שומעת בעצתו.. מנסה מה כבר יש לי להפסיד?