מה זה לדעתם פקאצה?

BaBy AnImE

New member
מה זה לדעתם פקאצה?

מה גורם לכם לחשוב שהאדם שעומד מולכם הוא פקאצה?

../images/Emo163.gif אופן הדיבור,

מקובלת שלא שמה על אף אחד, שתלטנית.. כל התכונות המעצבנות שכולם שונאים.. אי אפשר לדעת שאת פאקצה, אי אפשר להחליט את זה האופי של הבנאדם.. ובלי להעליב אף אחת כאן כולן פה סתם מתחזות שבטח רוצות להיות מקובלות ולאהוב ורוד וכו'

ש ר ו נ ע

New member
אלאור*O*

מאמיDDD: ואפשר להחליט אם את פאקצה או לא. כמו שאני החלטתי שאני פריקית(זה לא כ"כ מצליח לי
) ואני מנסה להתנהג הכי פריקית שאפשר,וכבר אנשים החליטו לחשוב שאני פריקית
זה מהנה

Guitar Girl1

New member
חבל...LOL

המצב קשה תתעוררי.. את לא פריקית ובחיים לא תיהי פריקית וזה מדהים שאני אפילו לא מכירה אותך בשביל להבחין במה שאת חחחחח

noyy

New member
../images/Emo28.gifבד"כ מזהים לפי הלבוש

ככה אני לפחות מבחינה בפאקצות אחרות

Miss Bar

New member
הייתי חייבת להגיב..

אני פשוט חייבת לומר את זה.. קראתי כמה דפים פה בפורום. ואני מבינה אתכם שאתם מעוצבנות מהעלבונות. אבל אתן חייבות להודות שפאקצה זו לא מי יודע מחמאה- לרוב האנשים.. זה לא קללה או כינוי גנאי? הרי מי שהמציא את המושג הזה התכוון שזה יהיה ככה לא?

B o o o o M

New member
כן אבל שמעי

הן שמחות ולא מבינות כלום מהחיים אמן עליי ככה פשוט לראות הכל בורוד.. בכלל לדעתי פקאצה זה הכללה גדולה מידי צריך להסתכל אינדיוידואלית על כל אחד.... כבן אדם..את יודעת.. חחחח אולי יש כאן אנשים שיוכלו לשמח מעט

ChOcOlAtE gIrL2

New member
אמממ..

האמת זה לא כזה קל לדעת.. כי כאילו לפעמים אני אומרת על מישי שהיא פקאצה ואז אני מגלה שהיא ההפך מזה או משו כזה.. אבל הסימנים הכי כאילו שמראים את זה זה סיגנון לבוש/דיבור/תנועות וכל זה..

למעלה