מה זה לדעתכם

מה זה לדעתכם../images/Emo26.gif

"שירים איכותיים"
איך אתם מגיעים למסקנה ששיר הוא כזה
באיזה סוג זה נכלל
(פופ, רוק, וכו') תנו דוגמאות, כמובן....
Have A Plesent Day

Gizmo15

New member
בשבילי-../images/Emo28.gif

שירים שאני אוהבת לשמוע לאורך זמן, שלא נמאסים תוך יומיים

Gizmo15

New member
מז"א../images/Emo35.gif../images/Emo28.gif

נייאמ, אוקיי, יש לי רשימה של מלא מלא מלא שירים במחשב שאין להם שום מרכיב משותף- בנים, בנות, להקות, זמרים, אנגלית, עברית, רוק, פופ, הסוגים האחרים שאין לי מושג מה הם, וכולם נחשבים מעולים בעיניי. יש המון שירי שנות השבעים כאלה- ממש ממש טובים (למשל של האיגלס, של ארת' ווינד אנד פייר, אבבא, בסגנון הזה..) ואני גם נורא אוהבת רוק ישראלי- היהודים, איפה הילד, שוטי הנבואה, משינה ועוד... אבל כל אחד והשירים שהם איכותיים בעיניו

שירים איכותיים ../images/Emo3.gif ../images/Emo29.gif

אני מחשיבה שיר כאיכותי אם יש לו מילים ממש טובות (i.e. לא - "אני סקסית אני לא עונה, סופר סקסית משהו בן זונה, מגה סקסית ולא משתינה, תחזור למלונה") + מנגינה ממש טובה, וכעקרון גם הדרך שהזמר/ת שרים אותו
. דוגמה - Sympathy של הגו גו דולז, וגם Two Days In Fabruary שלהם. או זה, או שיר שאני מאוהבת בו מהפעם הראשונה ששמעתי אותו. למשל Drops Of Jupiter. אני לגמרי זוכרת את הפעם הראשונה ששמעתי אותו ^^

אני זוכר את הפעם הראשונה ששמעתי אות

ו גם. חירבנתי וברקע היה גלגל"צ. וואי, זה היה לפני איזה שנתיים+. באמת.

ketty the sheep

New member
זו הגדרה נורא אישית,

לשיר שעושה לי משהו (משהו חיובי, כלומר). אני מחשיבה כל שיר שמצליח להזיז אצלי משהו בפנים כ'איכות', האיכות הנורא לא אובייקטיבית שלי. הסגנון אינו משנה, מצידי שיהיה שיר עם מונגולי, החדש של בריטני או ההוא מאלבום המופת של הלהקה ששינתה את שנות ה-40, כולם מבחינתי אותה איכות.

angel of Death

New member
האאמ...../images/Emo12.gif../images/Emo80.gif

שיר טוב זה שיר שעושה לי טוב לשמוע אותו. שמרגיע אותי דוגמאות
פייי אני יכולה לעשות רשימה
the connells - 74-75
איגי וקסמן - אין לי מה לומר לך
Charmed - How Soon Is Now (שיר הנושא של מכופשות כמובן
)

yo t a m

New member
הו, המ,

שיר איכותי זה שיר שהוא גם נשמע נחמד (הוא לא קקפוני -לגמרי-) והוא גם המ על רמה, ז"א שהוא לא סתם איזה מנטרה קליטה כזאת דביקה ומגעילה (טרנסים, בריטני ושאר הזמרות שהן חשפניות אנדר קאבר, ראפ, וכו' ^^). זה יהיה רוק ככל הנראה אם כי יש שירי פופ צרפתיים נחמדים D: אבל אני מניח שהם לא ממש עונים להגדרה של "לא סתם איזה מנטרה קליטה כזאת דביקה ומגעילה" אבל אני אוהב אותם בכל זאת
לא כל רוק עם זאת כי יש רוק שהוא כן קקפוני לגמרי ולכן המ הוא גרוע ^^; סטרווי הוא שיר איכותי, למשל.

Kouryuu

New member
סטרווי הוא שיר מאוס. ../images/Emo3.gif

כל הפריקונים החיפאים שלומדים בבתי ספר לאמנויות סוגדים לשיר הארור.

למעלה