מה זה לא בא לי לכתוב

~דויד~

New member
מה זה לא בא לי לכתוב

אני ממש מרגיש שלא בא לי לכתוב הודעות כרגע. אני מנסה ללמוד איך לכתוב תכנית צ´ט, ויש לי בפנים מאבק קשה. מצד אחד, אני רוצה לכתוב את התכנית, אבל משהו מאוד חזק עוצר בעדי. אני מרגיש חסום. יצירתיות חסומה, או משהו כזה. בא לי ללכת לישון וזהו.

soulbird

New member
אני מבינה את ההרגשה ../images/Emo4.gif

גם לי יש פרויקטים שאני צריכה לסיים ואני פשוט לא מצליחה להכנס לזה! מה עושים? באסה דחיינית שכמותי!

כן גם לי זה לפעמים קורה.....

אני דוחה דברים........ אז הנה השאלה שמגיעה מהנושא: למה אנחנו לפעמים דוחים דברים שאנחנו יודעים שאם נעשה אותם עכשיו אנחנו כבר ניהיה חופשיים ובכל זאת אנחנו דוחים אותם????? אז למה????? יש הצעות?????

הא, בשביל זה צריך להכיר את עצמנו../images/Emo6.gif

ואז הכל נהיר וברור... אנחנו נורא נורא מצחיקים. ויש לכך סיבה. פשוט צריך להתבונן לתוך עצמנו ולגלות אותה...

הי, חמוד!

בא לך אולי לנסות להשתמש ב"היתר יציאה"? ל"היתר יציאה" יש שני שני צדדים: 1. היציאה 2. ההיתר שגלום בה בהיתר יציאה אתה אומר לעצמך: "או-קיי, אני אעשה רק [דבר קטן מאוד מאוד, ממש חסר משמעות] ואם עדיין לא ארצה, אני לא אעשה כלום- וארגיש עם כך נהדר!" ה"ארגיש עם כך נהדר" הוא אחד מהגדולות של היתר היציאה. הוא מאפשר לנו להימנע לעשות דברים, מבלי שנסבול בשל כך. זוהי מן בדיקה שאנחנו עושים. אם אנחנו משתמשים בהיתר ואכן "יוצאים" מהפעולה בנקודת היציאה שקבענו לעצמנו, אזי זוהי הוכחה לכך שבאמת איננו צריכים כרגע לעשות את הפעולה הזאת.

soulbird

New member
אבל..

מה קורה שכל פעם שאתה בא לבצעה את המטלה( למשל שטיפת כלים) מתעורר אצלך התנגדות? אם כל פעם תוותר מתי תתבצע המטלה?

ובכן, קשה לענות על זה מראש.

קודם תבצעי היתר יציאה. אחרי שתבצעי כמה פעמים היתר יציאה, אם הבעיה תהיה קיימת, אני אנסה לעזור לך לפתור אותה. אבל היתר יציאה משנה אותנו. הוא גורם לשינוי עמוק ויסודי, כך שמאוד יכול להיות שהבעיה תתפוגג בזכות כמה היתרי יציאה, בדרך בלתי צפויה.

~דויד~

New member
תודה רבה ../images/Emo6.gif

והנה דיווח טרי חם חם: היום פתחתי את המתנה שקניתי לעצמי לפני חודשיים - Borland C++ Builder 5 ניסיתי לשחק עם זה ולא הצלחתי, זה כל-כך מיוחד. אבל בסוף החלטתי לקרוא את החוברת המצורפת. כל היום קראתי את החוברת וססימתי לפני כחצי שעה. למדתי לעבוד עם התוכנה וגיליתי שהיא פשוט מדהימה. ואני כל-כך מאושר!!!!! בקרוב אכתוב צ´ט!!!!! אני פשוט יודע!!!!! וזה יהיה נפלא!!!!! אמנם משהו פרימיטיבי, אבל אם הוא יעבוד, השמים הם הגבול יש יש יש !!!!!

~דויד~

New member
נותרו לי רק עוד שני מכשולים כרגע...

עד לסיום התכנית הבסיסית

Kiru

New member
מה המכשולים?

למרות שזה יהיה קשור יותר לפורום תכנות, לא?

למעלה