מה זה "יפה נפש"?

אני שמעתי את זה מיודעי דבר רציניים

שעל דעתם אני סומך בעיניים עצומות.
ריטלין עלול לגרום להתקפי אפילפסיה ויש להיזהר. לא כל הנויורולוגים יודעים את זה.

יפה שסיווגת ואמרת לא כל

ודווקא במקרה שלה נתן לה את זה ממוחה לנוירולוגיה מוכר בארץ ששמו עלה יותר מפעם אחת בפורום אבל מטעמים שלי איני מעלה את שמו, עוד אחשוף את עצמי לסוגיה משפטית, כאן בפורום הזה כלום לא בטוח

dina199

New member
לכל בן אדם יש תגובה אחרת לתרופות.

היותו של נוירולוג ידוע לא מונעת תופעות לוואי חמורות אצל אדם בפציפי.
לאמא שלי נתנו כל מני תרופות סטנדרטיות נגד אפילפסיה עם מינונים סטנדרטיים והיא הגיעה לבית חולים עם הרעלת תרופות.
מתברר שהיא אחת מהאנשים שיש לה 'תופעות לוואי נדירות'.
אחרי זה הנוירולוג המטפל לא העיז לתת תרופות ולבדוק מינומים באופן רגיל, אלא רק באישפוז בבית חולים.

כל שכן כשמדובר

בתינוקת ממש ואוטיסטית, למה אני כותבת אוטיסטית, כי הגוף שלהם מגיב אחרת לתרופות, לחיסונים ולטיפולים. רק שלא טרחו לבדוק לכיוון.

dina199

New member

arana1

New member
האשמה בהתחזות היא נחשבת כאן לשיא הענייניות

וגם זה מעיד על טיבן ואיכותן של התגובות כמו גם על זה של המגיבים
אני מוצג כאן באופן תמידי כשקרן ומתחזה,
גם ואפילו בשרשור הזה,
ומי שמבין ולו רק שמץ מהקושי העצום שבקיום כאוטיסט בחברה כל כך מנוולת יכול להבין עד כמה הדבר הזה מתועב,

גם כששלחתי מסמכים שהוכיחו שאיני משקר בקשר לנושאים שעליהם נפתחו שרשורים שלמים שעסקו בביזוי שלי אף אחד מעולם לא טרח להתנצל
אני חוזר ואומר
כל יום שעובר גורם לי יותר לשמוח על שאיני נ"ט

ארנה יכולתי בקלות לסתום

כאן פיות אילו הייתי שולחת חצי מהמסמכים של הילדה, רק שאף אחד מהמלעיזים לא באמת שווה שאני יחשוף אותה עד כדי כך ומי שרוצה להמשיך ולטעון טיעונים כאלה ואחרים, יכול פשוט לקופץ לי. הם לא בידיוק האנשים שהייתי בוחרת כחברים שלי.
אני חושבת שזה פשוט השיטה כאן, כשאין לך טיעון נגד הגיוני, המילה שקרן ועוד כאלה היוצאים בזה היא הדרך להתמודדות שלהם. לא פעם אני מרגישה כאן בפורום בשדה מלא בת ייענות המעדיפות לטמון את הראש בחול, גם בריחה מהמציאות היא דרך להתמודד בעיקר לאנשים חלשים

יפה נפש זה אחד, שכל כך לא נעים לו להודות בפני

עצמו שהוא נכה, עד שהוא נכנס לאינטרנט כל יום, במטרה לשכנע אנשים המצויים במצבו, להיכנס גם הם להכחשה. יפה נפש זה אחד שמתיימר להיות צדיק, אך עוסק בלשון הרע ובהסתה להזנחה רפואית וחינוכית.

arana1

New member
אני נכה

וגם מוכר ככזה,אבל אין לנכות הזאת שום קשר למאפיינים שהביאו לאיבחוני כאוטיסט,כך גם לפי האנשים שאותם אתה מעריץ
זאת אומרת שגם את הנימוק הזה אתה יכול לזרוק לפח בגלל שמתברר שבדיוק כמו יתר הנימוקים שלך הוא מבוסס על כלום

הנה אני אומר ומודה,אני נכה,ממש הכי בעולם אין לי בעייה להודות בזה
יש לי בעייה להודות שאוטיזם זה נכות בגלל שלדעתי ונסיוני זה אינו נכון
אתה ואחרים כאן מוזמנים להתמודד עם הטיעון הזה ברצינות ובכבוד (אם אתה מסוגל)

לטפול עלי מניעים שלא מן העניין ולהשמיץ אותי כמי שטען ותמך במה שלא אמרתי לעולם לא משרת את עמדתך ודימוייך(לפחות לא בעיני אנשים הגונים)

לא כל אדם שחושב שמערכת החינוך ושיטות החינוך של היום רחוקות מעוד מלהיות הולמות מסית להזנחה
אותו הדבר בקשר לרפואה
אם נהפוך כל ביקורת להסתה(שיטה פשיסטית ידועה) אז כולנו נהפוך לנכים מהר מאוד

לי אין בעיה להגיד שאני נכה

ואין לי גם בעיה להגיד שיש לי לקויות... וזה רק מחזק את תחושת ההישגיות מכל דבר שאני כן מצליח לעשות.

אני מצטערת כנראה

בסוגיה זו לא נסכים לעולם אני מסרבת לראות באוטיסטים אנשים נכים, נכה הוא מישהו שחסר לו משהו, לאוטיסיט לא חסר כלום, הוא שונה ממה שמקובל אבל הוא לא חסר דבר, אולי אפילו יש לו יותר מכל דבר.

אבל אמרת שמפריע לך שהיא לא מדברת. האם זה אינו

חוסר?

נכה אינו מישהו שחסר לו משהו. זו תפיסה שטחית מאוד של המושג 'נכה'. נכה הוא אדם שאינו יכול לתפקד בסביבה מסוימת בשל שונותו הביולוגית. נכה הוא אדם ששיפור התפקוד שלו דורש את שינוי הסביבה, שינוי עצמי, או שניהם גם יחד.

אני יודע שלא תסכימי איתי אבל את יכולה לבדוק את הדבר בקריאת חומר מקצועי. למשל את זה: http://www.who.int/classifications/icf/en. אם הלקות שאין לך מפריעה לך לקרוא את זה, אשמח להמליץ לך על טכנולוגיה שתוכל לסייע לך לקרוא, למרות הלקות שברור לגמרי שאין לך. לי, למשל, יש לקות ואני נעזר בכזו טכנולוגיה.

כרגיל משייך לי דברים

שלא נאמרו לא אמרתי בשום מקום שמפריע לי שהיא לא מדברת שאלו אותי באיזה תפקוד היא אמרתי שאיני מבינה וגם לא מעניין אותו הסיווג הזה אבל על פי הקרטריונים הקיימים היא נחשבת לתפקוד נמוך שכן היא לא מדברת. דבר נוסף, גם ללא הדיבור היא יודעת להביע עצמה בצורה יוצאת מהכלל. אתה מבחינתי יכול להמשיך להידבק לטקסטים המדעיים שלך אותי זה פחות מעניין, מבחינתי כשאומרים על אדם נכה הוא לוקה בחסר, היא אינה לוקה בחסר, היא פשוט מביעה את זה בצורה שונה. לשאר הפנינים שלך הרשה לי לא להתייחס כי הם אינם שווים את התייחסותי.

אמרת שמפריע לך שאינך יודעת אם היא תקרא לך אי

פעם 'אמא'. אני מבין שנורא קשה לך לזכור מה אמרת למי. ככה זה כשמשקרים. האם את בטוחה שיש לך בכלל ילדה כל שהיא? עוד מעט, בטח, ייפלט לך שזה הבן שלך או אולי האחיין שלך.

הפעם באמת הגזמת

אם הייתה לי האופצייה להגיד לך מה אני חושבת עליך או יותר נכון על הצורת דיבור שלך ללא שהדבר יימחק, הייתי עושה זאת בשמחה. כנראה של אנשים כמוך צריך להסביר מיליון פעם כדי שתבין, המילה מפריע לא יצא ממקלדתי, אם אתה מצטט תצטט נכון- בטח לא תטרח אז עשיתי למענך את העבודה: זה מה שנאמר איפו ראית את המילה מפריע או שאני לא יודעת לקרוא
"תפקוד גבוהה תפקוד נמוך אבל לפי הקריטריונים ממש לא בתי אינה מוציאה אף מילה מהפה אינה יודעת לדבר מתה לשמוע אותה פעם אחת אומרת אמא.
אבל כפי שאמרתי לא מקטלגת לתפקוד זה או אחר מקבלת אותה כפי שהיא היא המלאכית שלי וזה מספיק אני לא מחפשת יתרונות ובטח לא חיסרונות ובאמת פחות חשוב לי באיזה דרגה היא נמצאת למרות שכפי שציינתי על פי המקובל היא כנראה תפקוד נמוך. מה שחשוב לי הוא שאני רואה שהיא מלאת שמחת חיים וזה הכל בשבילי"

עכשיו תרשה לי לא להתייחס לדיבורים הנבובים שלך האם יש לך בת, כן יש לי בת היא אוטיסטית נולדה ב- 11.06.2009, ילדה מדהימה להפליא חייכנית מלאת חיים רצה משחקת אוהבת, רק עוד לא מדברת לא אמרתי מפריע, יש הבדל בין מתה לשמוע אותה אומרת אמא לבין המילה מפריע, וכמו שאמרתי היא מבטאת את אהבתה בצורה יוצאת דופן, אבל אני בטוחה שלאדם שטוף שנאה כמוך זה כלום.

מה יש להתייחס

לאדם כמוך, הרי כנראה אתה לא מסוגל להתמודד עניינית עם דברים שנאמרים אז את עובר לפסים אישיים, מה הקשר למה שאני אומרת לתשובות חסרות הטעם שלך, אם אין לך מה להגיד פשוט אל תגיד, זה עדיף מאשר תגלה בטעות את פרצופך האמיתי. אני מקווה רק דבר אחד שכשבתי שבקיומה אתה מפקפק, לא תצטרך לפגוש אנשים כמוך.

למעלה