הפעם באמת הגזמת
אם הייתה לי האופצייה להגיד לך מה אני חושבת עליך או יותר נכון על הצורת דיבור שלך ללא שהדבר יימחק, הייתי עושה זאת בשמחה. כנראה של אנשים כמוך צריך להסביר מיליון פעם כדי שתבין, המילה מפריע לא יצא ממקלדתי, אם אתה מצטט תצטט נכון- בטח לא תטרח אז עשיתי למענך את העבודה: זה מה שנאמר איפו ראית את המילה מפריע או שאני לא יודעת לקרוא
"תפקוד גבוהה תפקוד נמוך אבל לפי הקריטריונים ממש לא בתי אינה מוציאה אף מילה מהפה אינה יודעת לדבר מתה לשמוע אותה פעם אחת אומרת אמא.
אבל כפי שאמרתי לא מקטלגת לתפקוד זה או אחר מקבלת אותה כפי שהיא היא המלאכית שלי וזה מספיק אני לא מחפשת יתרונות ובטח לא חיסרונות ובאמת פחות חשוב לי באיזה דרגה היא נמצאת למרות שכפי שציינתי על פי המקובל היא כנראה תפקוד נמוך. מה שחשוב לי הוא שאני רואה שהיא מלאת שמחת חיים וזה הכל בשבילי"
עכשיו תרשה לי לא להתייחס לדיבורים הנבובים שלך האם יש לך בת, כן יש לי בת היא אוטיסטית נולדה ב- 11.06.2009, ילדה מדהימה להפליא חייכנית מלאת חיים רצה משחקת אוהבת, רק עוד לא מדברת לא אמרתי מפריע, יש הבדל בין מתה לשמוע אותה אומרת אמא לבין המילה מפריע, וכמו שאמרתי היא מבטאת את אהבתה בצורה יוצאת דופן, אבל אני בטוחה שלאדם שטוף שנאה כמוך זה כלום.