מה זה יכול להיות?

yam121

New member
מה זה יכול להיות?

לפני כמה שבועות.. הלכתי לישון וכיביתי את המנורה שנמצאת על שידה שלידי.. זכרתי שכיביתי אותה ובבוקר שקמתי היא הייתה דלוקה.. חשבתי שאני דיימנתי שכיבית או שחלמתי.. בכל אופן לא סיפרתי את זה לאף אחד. אתמול.. הלכתי לישון והפעם אני בטוחה במאתיים אחוז שכיביתי את המנורה שלידי .. התעוררתי באיזה 9 ראיתי אותה דולקת! הייתי בהלם לכמה דקות וניסיתי להיזכר אם באמת כיביתי אותה או לא וחזרתי לישון.. בכל מקרה שקמתי.. סיפרתי את זה לאבא שלי והוא אמר לי שהוא אתמול הרגיש ב 3 וחצי שמישהו נוגע לו באצבע,הא התעורר ולא ראה אף אחד. יש קשר ניראה לכם בין הסיפוריים? מה זה היה?

Dark faith

New member
אמממ....

באמת שאני לא יודעת, סך הכל, רוחות אוהבות לעשות מעשי קונדס, אם זה להזיז דברים ממקומם, להדליק ולכבות נורות, וכדומה..אבל מפה ולהגיד חד משמעית שחור על גבי לבן- הדרך די ארוכה בשבילי...

אולי את חולת ירח או פועלת מתוך שינה

אח שלי היה כזה במשך תקופה מסויימת ולגבי הקשר בין המקרה של אביך למקרה שלך אני לא בטוחה שיש קשר בין השניים.. השאלה המתבקשת היא האם יש עוד סיטואציות לא רגילות בבית?

שלום

אני מאמינה שעשית פעולות אלו תוך שינה, ואין זה יוצא דופן כלל, אנשים הגיעו למצב של הסתובבויות בבתים ואפילו ברחובות עקב מחלת הירח, אז הדלקת מנורה אינה דבר חריג. לדעתי עשית פעולה זו בלילה הראשון מתוך שינה, בגלל הבהלה והתעסקותך בנושא לקראת שינה בלילה השני, עשית זאת שוב. בקשר לאביך- חלומות יכולים להיות מוחשיים ומתעתעים מאוד, אינני רואה קשר לכך שאת מדליקה את המנורה בלילה. אם יש לך עוד שאלות שמטרידות אותך בנושא שינה, את מוזמנת לפנות אלינו לפורום "חלומות" ונשמח לסייע

Dark faith

New member
אם היא חולת ירח,

לרוב בני המשפחה יהיו מודעים לכך....ואף היא לאחר בדיקות... גם לי הייתה תקופה שהייתי סהרורית (לא חולת ירח ממש) וההורים היו מודעים לעניין... האם הורייך ציינו זאת בעבר?

TheSegal

New member
אני ואחותי חולקות חדר מהיום שהיא

נולדה ! רק כשהיא הייתה בת 14 שמנו לב שמידי פעם היא סהרורית... להיות סהרורי לא אומר שכל לילה עושים משהו... זה יכול להיות גם נדיר... במקרה של אחותי היא יכולה פתאום לעבור לישון בחדר אחר, או לשבת למלמל משהו ולחזור לישון ועוד כל מיני דברים... מצד שני יש אנשים שיוצאים לטיולים... כמו חבר שלי שפעם אחת היה סהרורי והוא ניסה לצאת מהבית, אמא שלו עצרה אותו במזל ! יש הרבה דרגות למצב הזה...

../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif האם גם אני סהרורית?

אמא שלי מספרת לי המון פעמים שאני קמה ומדברת ואומרת לה דברים ואח"כ אני לא זוכרת את זה בכלל
למשל לפני חודשיים בערך נפלה תמונה מהקיר.. תמונה מאוד מאוד כבדה ובבוקר קמתי ואמרתי לעצמי "מוזר שלא שמעתי את זה נופל בלילה.. בטח אמא הורידה את התמונה" ושאמא שלי קמה היא אמרה לי "את בסדר?! אתמול בלילה נבהלת נורא שהתמונה נפלה ולא אמרת לי מה קורה איתך!" היא אמרה שקמתי כזה אמרתי "אמאלה" או מין רעש כזה בהלה והיא שאלה אותי אם אני בסדר וחזרתי לישון ולא התייחסתי
וקרו הרבה מקרים שהלכתי למיטה של אמא שלי בבוקר קמתי שמה ואין לי מושג איך הגעתי
זה נקרא סהרוריות?

לא ממי, את פשוט ישנה חזק והתת מודע

עובד במקום ההגיון בשינה, אם היית מטיילת בבית ויוצאת ממנו או קמה למקרר ואוכלת ולא זוכרת זה היה כבר סהרהורי...רק לדבר זה לא בהכרח סהרהורי... אומרים שכשנמצאים במתח או בדראגה מדברים מתוך שינה... תדאגי פחות
לינוי

yam121

New member
לא.. אני ממש לא חולת ירח..

אני מאמינה שאילו כן הייתי.. הייתי יודעת על כך או לפחות מישהו מהמשפחה שלי.. מכיוון שזה לא מסתכם בלהדליק מנורת לילה.. אלא מחלה טיפה יותר מרוכבת.. של הליכה בלילה ועשיית כל מיני דברים תוך כדי שינה.. לא יודעת.. לי יש תחושה שכן שני הסיפורים קשורים.. שכאילו מישהו מנסה לאותת לנו משהו..

TheSegal

New member
זה בדיוק מה שאמרו...סהרוריות

חולת ירח... אלו תופעות בהם אנשים עושים דברים מתוך שינה... ולא חייב שמישהו מהמשפחה ישים לב כי זה לא קורה באופן קבוע... זה יכול לקרות חד פעמית, זה יכול לקרות בתקופות... אם זה חוזר על עצמו פשוט תלכי למעבדת שינה...

למעלה