מה זה יום שלישי ה-13?

Masteron

New member
מה זה יום שלישי ה-13?

פשוט כולם מדברים על זה... ואין יל מושג מה זה!
(ואני לא מתבייש להוציא לשון, פריק!)

I am a freak

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

~כל האחד והאמונות שלו~ יום שישי ה-13 זהו יום שלם שבו הרוחות והשדים (וכו') מסוגלים להסתובב חופשי במישור שלנו ולעשות מה שהם רוצים. זה בעיקרון. שבת שלום,

Nizzan Cohen

New member
-חשבתי לי...-

קראתי לי עוד כל מני חומרים מעניינים על דתות פאגניות וכו'... בקוואן מסורתי (בחלק מהמסורות לפחות) יש 13 אנשים, וביהדות יש בר מיצווה בגיל 13. מה שנותן לי את ההרגשה שהאמונות לגבי ביש המזל של המיספר נובעות מדמונזציה נוספת של הנצרות. ואולי זה רק אני.....

Swicca

New member
איך הגעת למסקנה הזו ....

... שבקוון מסורתי יש 13 מספרים ? (אני עוד לא שמעתי על דבר כזה ... אולי תפנה אותי לקישור !?) בכל מקרה מספר החברים בקוון + חברים חדשים שנוספים תמיד מונעים מהאפשרות של 13 עשר אנשים בקוון זה לרוב יהיה או קבוצה מאוד גדולה או קבוצה מועטה שמונע בין 2 ל5 או משהו בסיגנון... לא משנה בקיצור יהיה נחמד עם תגיד לי איפה קראת את זה שאני אוכל גם לראות !

A lost angel

New member
אממ..

בקוון וויקאני מסורתי יש 11 חברים, כהן, וכהנת גבוהה. או שזה 13 לא כולל.. אין לי מושג,אני לא וויקאנית. בקוון סטנדרטי יש בדרך כלל 4 אנשים, והחלוקה היא לפי יסודות. זה לפי מה שידוע לי.. דנה

Swicca

New member
חח... טוב לא משנה אישית ....

אם אי פעם אני אקים קוון אני לא אחפש בדיוק ארבע אנשים (כי אולי יהיו יותר) אני אלך יותר בכיוון של מה נוח לי! :)

שמוצה

New member
../images/Emo29.gif

זה היום שבו צלבו את ישו, והוא נחשב כיום מקולל או איזה בולשיט כזה...

למעלה