מה זה יאטה??

AgeGen

New member
הסבר

יפנית שפה מסובכת.. יש צליל לכל הרגשה. יאטה זה מה שאומרים כשמאוד שמחים ומרוצים מהישג מסוים או שקרה משהו ממש ממש טוב.

cwn

New member
לפי מה שזכור לי זה "הצלחתי" או "עשיתי זאת"

rawsh

New member
"עשיתי זאת".

מסתבר שבמקור טים קרינג רצה שהקצ' פרייז של הירו יהיה דווקא "בונסאי" (Bonsai), עד שמסי אוקה (הירו) תיקן אותו שבונסאי זה בכלל שם של עץ (או יותר נכון, השם של האמנות היפנית הזו שמגדלים עצים קטנים ומטופחים בתוך עציצים); ושגם המילה שקרינג התכוון להגיד, בנזאי (Banzai) זו קריאה מסורתית יפנית שלא קשורה לכלום והיא סתם תהיה סטריאוטיפ. אז בסוף הם הלכו על Yatta במקום.

cwn

New member
בנזאי זה "בהצלחה"

וזה לא הגיוני שהוא יגיד את זה כי "בהצלחה" אומרים למישהו אחר. היה מצחיק אם הירו היה אומר "אוס!" או "אונגיי שימאס!" לפני שהוא מנסה משהו.

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifלמה שהוא יגיד "בבקשה!!!" ? 0.0

cwn

New member
בדיוק...

בנזאי זה "בהצלחה" ולכן לא הגיוני שהוא יגיד את זה. בגלל זה תיקנו את זה ל-yatta

Y0NaTaN

New member
נצל"ש - תהיה קטנה ../images/Emo58.gif 206

אם בנט מופיע באחת מ-8 התמונות שאייזיק צייר, של האנשים שעומדים להירצח - זה אומר שהוא אחד מחברי הקבוצה. אם זה אכן כך - אז למה הוא לא מופיע בתמונה הקבוצתית? (יחד עם אבא של הירו, אמא ואבא של ניית'ן, אבא של מאט וכו'). ובנוסף, לכל חברי הקבוצה הרי יש כוחות. אז זה אומר שגם לו יש?... o_O

LeAnnDylan

Well-known member
לא..../images/Emo58.gif

אם תשים לב התמונות האחרות הם לא של ה'חברה' והאנשים בה יש שם את ניקי, קלייר, ווסט(?), מוהינדר\סיילר (לפי השערות) ככה שבנט לא בהכרח חלק מהקבוצה ואם הוא לא בתמונה אני לא חושבת שהואקשור אליהם. לדעתי אין לו כוחות, אבל אני מניחה שהכל פתוח

למעלה