מה זה טורבו ?

ci

New member
כן הוספת מגדש טורבו זה לא זול בכל

המגדש עצמו עולה כ5000 ש"ח שעל זה אתה צריך להוסיף בוכנות או טלטלים( מה שמחבר בין הבוכנה לגל הארכובה) חדשים כדי המנוע יעמוד בלחץ הגדישה+אינטרקולר (מומלץ מאוד) שמשמש לקירור האוויר שעובר בטורבו (אוויר קר דחוס יותר מאוויר חם)+כל הצנרת הדרושה כולל החלפת סעפת פליטה כיוון שהגזים היוצאים הם אלה שמסובבים את המגדש ואם כל אלו לא הספיקו לך תוסיף גם את העבודה שהיא באופן כללי בוא נאמר כוללת פירוק והרכבה של כככככככללללל המנוע . בממוצע זה יכול לעלות מ 12 אלף שקל ומעלה

Inoni

New member
../images/Emo6.gif מה זה מכונית ??????

טוב לא יפה... זה לא שנולדים עם ידע... :)

עתיד©

New member
מגדש טורבו עולה 5 אלף שקל ?

רק בצ´מפיון לוקחים עליו באיזור ה14 אלף שקל ? מאיפה קונים מגדש ב5 אלף שקל ?

עתיד©

New member
נראה לך שאני אכנס לג´נין../images/Emo8.gif

רק כדי לקנות טורבו ?
עזוב...שלא ילך (בעזרת השם - טפו טפו חמסה חמסה דגים דגים) ולא נצטרך לקנות

red cars

New member
גינין -מוטורס סניף עזה והשטחים לרכב

חלקים של פסאטים מכל השנים בייחוד מוניות מקומבנות גנובות . בפחות מחצי מחיר . אה תתקע לו קנה של תבור בפרצוף גם בחינם . ושכחתי אחריות לכל החיים שלו המוכר אם הלך טורבו אחד תלך תחליף באחר הוא לא רוצה האחריות של המוכר לכל החיים נגמרה הורגים אותו ומחליפים גם טורבו שני חינם כי טורבו מביא טורבו וגם מוכר מחליף מוכר.

עתיד©

New member
התבור עדיין ניסיוני

רק לגדוד אחד בגבעתי יש הזכות לחלוק פעילות איתו ולא תודה - אני מאמין שביום שאני אצטרך יש לי מספיק פרוטקציות להוציא טורבו בזול גם מצ´מפיון עוכרי עם ישראל פה בארץ

Innerman

New member
אה, לא חשוב, נזכרתי...

למה אתם מניאקים, אז מה במקום ללמד אותי אתם יורדים עלי ?

be_roo

New member
כהעולם מצחיק אז צוחקים

תראה, אף אחד כאן לא מתכוון לפגוע הך, אבל מבחינתנו לשאול מה זו בוכנה זה כמו לשאול מה זה הגה. אתה היית עונה ברצינות לשאלה מה זה הגה
באמת היית יושב ומנסח תשובה שקולה: "הגה הוא גלגל המותקן בתוך כלי רכב, אשר סיבובו בידי הנהג מפנה את הגלגלים הקדמיים שלו לכיוון הנסיעה הרצוי" נו באמת. מאחר והמושג בוכנה מוזכר אפילו בספר לימוד התיאוריה, זה כמו שמישהו יגש וישאל אותך מה זה שעון. יש מושגים בסיסיים המשמשים להסבר מושגים מורכבים יותר, אי אפשר להתחיל בכל פעם מההתחלה, אחרת כשתענה למישהו מה זה הגה, הוא ישאל אותך מה זה גלגל.

Innerman

New member
זה רק מבחינתכם.

אבל לא כל אחד יודע שיש חלק במנוע שקוראים לו בוכנה. רק בגלל שאתם מבינים במוטוריה, זה לא אומר שכל העולם גם מבין. טוב. בקשר לבוכנה, לא משנה, כבר נזכרתי.

B.M.F

New member
האמת ?

אני לא מכיר בן אדם אחד(או בת אדם), שלא יודעים שבוכנה זה חלק מהמנוע.

sronis

New member
אוי תעשה לי טובה, אני מכיר כל כך

הרבה אנשים שאין להם מושג ירוק בכלום בנושא הרכב... לפני שבוע הייתי המום כשכמה חברים שלי היו בטוחים שכל המכוניות שמסתובבות ברחוב הן בעלות הנעה אחורית. הם אמרו שזה נורא הגיוני - זוג גלגלים שמסובבים את הרכב וזוג שני להנעה. רוני

B.M.F

New member
טובות תבקש במכולת לא אצלי.

ובקשר לחברים שלך - זאת הסביבה שלך. לא שלי. לחברים שלי יש מושג מהחיים שלי כנראה. חפיף - בורות זאת ברכה לפעמים.

Alfa156 GTA

New member
מה יש הנעה קדמית ?? ../images/Emo6.gif

סתם סתם סתם!!!! אבל אני לא כל כך בטוח ש60% ממדינת ישראל לא יודעת את זה... כולם חושבים שיש להם BMW...(עם "הנאה" אחורית...)..

למעלה