,,,קל יותר עם חוט מעט אלסטי,,,הסריגה נעשית החלקה מחוץ לחרוז ,,,ולאחר ש"מלבישים" את החלק הסרוג על החרוז ממשיכים בסריגה על גבי החרוז עד לסיום אין צורך לקשור את החרוז לחוט ,,,הסריגה סוגרת על החרוז מכל הצדדים ... בהצלחה בהכנה..(-:
מה שאני חושבת שאת מתכוונת זה מה שT42 כתבה לך והטכניקה היא להלביש על חוט 50-100 חרוזים (מה שבא לך איזה גוון שמתחשק) ואז להתחיל להעלות עיניים במסרגה אחת וכל כמה עיניים להעביר חרוז ואז לסרוג עליו את העין
מצחיקולה,,,נראה לי שהצלחנו לבלבל,,,,כי אני עניתי על החרוזים הסרוגים ומצופים בסריגה,,,,ואת ענית על מחרוזת סרוגה...(-: מקווה שההבדל ברור לךשואלת...(-: תודה
...הרסת אותי,,,יא....((((((((((תציצי בשירשור שהעלתי היום ,,,יש שם מחרוזות עם חרוזים סרוגים!!!!!!!החרוזים*** "במו חרוזיותם"** סרוגים במסרגה אחת....אני !סרגתי! חרוז חרוז!!!!! ,,,ועכשיו לכי להציצ ואז תשאלי מה שאת רוצה ואענה בשימחה(((((((((((((
את יודעת לסרוג במסרגה אחת???כי אם כן ,,,כל שעלייך לעשות זה לסרוג במעגלים צפופים עד לגובה של כשני שליש מהחרוז,כמו שסורגים מצנפת לתינוק רק בפיצפון,,להכניס פנימה את החרוז ולהמשיך לסרוג ולצמצם עד לסיום,,, אז יש קליטה?(-:...... אז מה את אומרת??(-:
...ככה....(-:הבסיס הוא 5,6 עיניים,,,,וגודל החרוז תלוי ,,,כי בכסופה יש אחד גדול ושניים בינוניים,,,והם חרוזי חימר פולימרי שלא ממש התאימו לי לחריזה במצב הראשוני אבל מצויינים לכיסוי,,,הגודל בממוצע הוא של מסטיק כדורי צבעוני שקונים בקיוסק ,,
גודל 10-12 מ"מ חרוז (אלא אם זה המסטיקים הענקיים שנכנסים לכל הפה ואי אפשר אפילו ללעוס
). ואחלה רעיון לשימוש בחרוזי פימו "דפוקים" אהבתי את המסטיק חחחחחחחחחחחחח שווה ניסוי !! עוד שאלה - איזה חוט השתמש........כי הכסף יפה (שמת לב שנדבקתי על הכסף אה חחחחחחחח