מה זה חלום צלול???

LucidGuess

New member
מממממממממה?????

תגיד לקחת סמים או משהו??
אני אמרתי שחלום צלול הוא דמיון מפותח?? מאיפה המצאת את זה?
זה חלום! חלוווווום!! לא דמיון!! תבין משהו, חלום צלול זה לא סתם משהו שאתה רק מדמיין בראש, זה ממש כמו מציאות אמיתית! אתה יכול ממש לזוז עם הגוף שלך ולעשות דברים כמו במציאות ואתה רואה לגמרי ברור ממש כמו עכשיו! בחלום צלול אתה ממש נמצא שם! הכל מציאותי לגמרי, אתה יכול ללכת בסביבה בה אתה נמצא, אתה יכול לגעת בחפצים, למשש אותם, אתה יכול לאכול ולישתות, לעוף, לעשות סקס עם בחורות, אתה יכול לעשות הכל וזה לגמרי מציאותי ממש כמו עכשיו שאתה יושב על הכיסא ומסתכל על המסך של המחשב שלך! עד כדי כך זה מציאותי ואפילו יותר מזה! זה לא דמיון... אלא מציאות מדומה ברמה הכי גבוהה שיכולה להיות! מבין עכשיו או שעדיין לא? Lucid

LucidGuess

New member
אווופס סליחה, את בת

עכשיו רק ראיתי, אז במקרה כזה תוכלי לעשות סקס עם גבר חלומותיך... ( רק אם בא לך )
דרך אגב תמונה מגניבה יש לך בכרטיס האישיך! בחורה חמה מאד!!
( לא הייתי מסתכן לעשות איתה סקס...
). Lucid

HowIWish

New member
זה רק אני?

או שכל מישהו שישי מתחיל לשאול את השאלה האינטיליגנטית הזאת?

LucidGuess

New member
זה בעל חיים נחמד עם פרווה ../images/Emo13.gif

אפשר ליתפוס אותו בלילות עת הוא יוצא ממחבואו וללטף אותו
חלום צלול הוא חלום בו אתה יודע שאתה חולם בזמן שהחלום מתרחש, עצם הידיעה שאתה בעצם חולם מאפשרת לך לחוות את החלום בצלילות מלאה, עם מודעות עצמית והכרה מלאה בתוך החלום, אתה יכול לישלוט בחלום ולעשות בו מה שבא לך לדוגמה לעוף או להגיע לעולמות קסומים מהאגדות, והכל מציאותי לגמרי ממש כמו עכשיו בזמן שאתה ער, לא פחות. יש שיטות פשוטות ליצירת חלומות צלולים. זה היה ממש על קצה המזלג, גש לקישורים בראש הדף ותרחיב את אופקיך בנושא. Lucid

למעלה