אצל סוזי זה כמהסטירות-אלאיסטור
W wish2 New member 17/1/13 #17 כולנו משתוקקות לממש את הזונה שיש בנו ואלה שמתנגדות לי עכשיו.אתן זונות בהתהוות.וקודם כתבתי תשובה מושקעת על הדיכוי שגרם לנו להיות כאלה.אבל היא נמחקה!
כולנו משתוקקות לממש את הזונה שיש בנו ואלה שמתנגדות לי עכשיו.אתן זונות בהתהוות.וקודם כתבתי תשובה מושקעת על הדיכוי שגרם לנו להיות כאלה.אבל היא נמחקה!
ע עוד צעד אחד New member 17/1/13 #19 "זונה" במיטה... היא בחורה שיותר משוחררת מינית ונועזת מהפרטנר שלה.
ע עוד צעד אחד New member 17/1/13 #20 טוב אולי לא יותר... ואני גם מוסיפה עם יצר מיני חזק ושנהנית ממין.
ע עוד צעד אחד New member 17/1/13 #33 אני לא מקיימת יחסי מין... עם גבר שאני לא רואה בו פוטנציאל לקשר רציני. תרגיש חופשי לדמיין אותי בחלומות שלך איך שבא לך, אם עדיין לא היו לך כאלה...
אני לא מקיימת יחסי מין... עם גבר שאני לא רואה בו פוטנציאל לקשר רציני. תרגיש חופשי לדמיין אותי בחלומות שלך איך שבא לך, אם עדיין לא היו לך כאלה...
י ילד רע ומר New member 17/1/13 #36 זה לא סותר. השאלה היא, אם עם אותו גבר רציני- תרשי לעצמך להיות זונה במיטה?
י ילד רע ומר New member 17/1/13 #54 אני זונה לגמרי. אני מודה. אבל אני גבר. זה מוסיף לי נקודות. מה איתך זונה קטנה? איך את מרגישה עם האמירה הזאת? זה מעצבן אותך? מדליק אותך? תהיי כנה לשם שינוי!
אני זונה לגמרי. אני מודה. אבל אני גבר. זה מוסיף לי נקודות. מה איתך זונה קטנה? איך את מרגישה עם האמירה הזאת? זה מעצבן אותך? מדליק אותך? תהיי כנה לשם שינוי!