מה זה זה? מגיפה?!

רק שיר

New member
חהחחחחהההה../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

נכון. אני לא מתחברת לשמות יחודים כשהם באים לנסות לעצב משהו שעוד לא קיים ועל ידי השם רוצים לתת לו/לה משמעות ויחודיות. כשבעצם הוא לא יכול להיות יחודי על ידי השם. לא השם מייחד , אלא האדם מייחד את השם.

Bubble Girl 27

New member
המשמעות חזקה למי שמבין אותה

פתית שלג הוא לבן נקי וצח.. כל אחד מהם שונה בתכלית מה שעושה את הילד ליחודי. והבן שלי אכן כזה, עד היום מצטערת שנשברתי ולא קראתי לו ככה... אבל עדיין נתתי לו שם עם משמעות רבה... אגב גם השם שיש לו היום כשאני קראתי לו בשם הזה היה מיוחד ולא שמעו על הרבה בשם הזה פה לפחות... כל אחד עושה מה שנוח לו אבל תגובות כאלו הן קצת חסרות התחשבות וקצת גובלות בעלבון.. סתם לתשומת לב. פתית שלג הוא הפירוש של אנוק.. לא אניק...אני רק יודעת שהם שניהם אינדיאנים / אסקימוסים.

Bubble Girl 27

New member
אמממ אגב חיפשתי מתוך התעניינות ו

Name: Anik Name search GO Origin and Meaning of the Name Anik Report incorrect name info Gender: Girl Origin: Hebrew Meaning: Grace; favour Origin: Latin Meaning: Grace; favour Origin: Japanese Meaning: Apricot from Nara Origin: Sanskrit Meaning: Army; face; brilliance; form מחפשת את האתר שבוא מצאתי את אנוק אבל כרגע הוא לא עולה... אז הנה דווקא השם הוא גם בעברית המממ הממ

יש משמעות בעברית

כמו כמעט לכל מילה לועזית.. יש הבדל בכל אופן למה צריך לנחש איך קוראים לילד.. מה משמעות השם.. או סתם להניד ראש ולהראות שמבינים יש אינסוף שמות בעברית 'נטו'

Bubble Girl 27

New member
סבבה אבל אתה מתחבר ואני לא

יש שמות בודדים "ישראלים" שאני מתחברת אליהם... לי היה ברור שלבן שלי לא יהיה שם ישראלי ושיגרתי... לא התחברתי לשום שם.. חוץ מהשם השני שלו שניתן לו רק בכדי למנוע לו צרות בעתיד ברבנות (בכל זאת למדנו לקח מהחתונה).

לך היה ברור

זה בדיוק מה שאני טוען - גחמה של ההורים בלי מחשבה שהילד, ולא הוריו, נושא את השם כל חייו.

Bubble Girl 27

New member
לא נכון

הילד שלי לא היה אמור לגדול בישראל בכלל.. דבר שני.. השם מקובל לחלוטין בישראל (לא אנוק) ואני מניחה שעם הזמן גם לשם אנוק אנשים היו מתרגלים... הבחורה שאני מכירה היא בת 34, אין לה שום בעיה עם השם והיא אומרת שגם מעולם לא היה... היא מאוד שמחה כשהכרתי אותה שאמרתי לה שהשם שלה הוא מקסים בעיני ושידעתי את הפירוש... אבל זה לא חוכמה היא יצאה עם הגרוש שלי לפני שאני הכרתי אותו והוא סיפר לי על הפירוש של השם... נפגשנו במסיבה אני והיא במקרה והעברנו חוויות... לא סתם התאהבתי בבחורה!!!! חושבת גם שהגרוש שלי דפוק
ווינס בוא נרד מזה כי הסכמה לא תצא מפה, אני לא חושבת ששם שהוא מיוחד ויפה בעיני ההורים כל עוד שהוא לא מערב עלבון (כמו ההורים שקראו לבת שלהם אכזבה) אין בו רע ואין מה שיפגע.

Bubble Girl 27

New member
כל אחד וטעמו

כשהייתי בהריון עם הבייבי שלי חיפשנו המון זמן שם.. היה קשה... בסוף הגורל קבע...

ברור../images/Emo13.gif

כתבתי שאני מזדעזעת. אבל אני עדיין מחזיקה בדעה דומה לשל וינס שלפעמים מרוב רצון להיות מיוחדים ההורים שוכחים שהילד צריך להסתובב גם עם השם הזה...

למעלה