מה זה זה? מגיפה?!

מה שבטוח

שכמה מהנפרדים יחליפו בני זוג בינם ובין עצמם קדימה להמר על זוג סלבס שיתאחד תחת קורת גג אחת

magic40

New member
דומינו ראלי../images/Emo8.gif

תקשיבי למילים

אף אחד לא עידכן אותי עדיין ודנה עוד לא פנתה

אליי באופן רשמי להצטרף לפורום, אז חכי בינתיים...

יש לי שאלה מקצועית

אניק ???? מי קורא לילדה שלו אניק?????????????????????? ואם אני לא אניק, איך אני אקרא לה???

Bubble Girl 27

New member
אמממ לידע כללי

הבן שלי היה דקה מלהיות אנוק... פתית שלג באסקימוסית ואינדיאנית... הבת של אחד הנרצחים במינכן נקראת אנוק, במקרה גם מכירה אותה אישית. בעיני שם מקסים וגם אניק הוא שם מקסים... אני אוהבת מאוד שמות מיוחדים...

אני איתך ../images/Emo45.gif

השמות האלה באים לבטא רצון כלשהו של ההורים ללא מחשבה איך יגדל הילד עם שם 'מיוחד'

Bubble Girl 27

New member
סליחה אבל ממש לא נכון

השם הוא בעל משמעות חזקה מאוד וחשובה לא פחות מלקרוא לילד יוסף... תעשו טובה, שם זה טעם סגנון חיים ואופי... בואו נשאיר את זה שם...

גם אם אני לא מסכים איתך

ששם זה סגנון חיים ואופי, מה שאת אומרת למעשה מחזק את טענתי כי אם כבר אז סגנון חיים ואופי של ההורים :) מה עם קצת קצת מחשבה על הילד? לדעתי אף אסקימואי לא יקרא לילד שלו יוסף...

Bubble Girl 27

New member
דווקא בארה"ב האמריקאים

כבר כמה שנים קוראים בשמות ישראלים לילדים שלהם... ואולי אתה טועה... אולי יש אסקימוסי שקוראים לו יוסף?

גילי74

New member
אני מכיר ארמני

יש אמן מפורסם שנולד בארמניה בשם Hovsep Pushman השם Hovsep הוא הצורה הארמנית לשם יוסף, הייתם מאמינים ? והאמת, אני לא מכיר אותו אישית . . . רק משלום שלום . . .

גילי74

New member
בואו נצחק קצת ../images/Emo6.gif- איך קוראים ל . . . . ../images/Emo6.gif

מאפרת - תיקי פור אדם שעובד בחניון - סמי סביב מלכת יופי מכוערת - מאיה פבה פלצן- אסף לוץ למוסכניק - מוטי לוכים מוכר פלאפל - שימחה ריף זונה - אור גזמה מאפרת מזיעה - סימה זגן אנורקסית - מילי גרם חוקרת - מירה צח טייסים - אבי רון ואלי קופטר אקסית- מלי ולה זמר - רם קול מסומם רוסי - אלכס טזי מורה - בני מוס סדרניות - מיקה דימה ולאה חור מאמן - ברי צקלה ואישתו - מצי צקלה גרוזיני שעזב את הארץ - ישראל לובשווילי הספר - מיכה חפפלי חולת כלבת - מינה שכותי מוכרת נעליים- עדי דס שופט - דן אותי נהג מונית - שמחה גורה מטומטם - אדי יוט קוסמטיקאית - יפה לולה המכוערת - מאיה פבה המלצר - מתי רצו הברמן - מתי שתו מוכר הפלאפל - שימחה מוצים המלשינים - אודי בר ועוזי מר המנומס - בני מוס המסריח - אסף לוץ המציל - לוליק פוץ המצילה - אניטה ואטי הציירת - שיר בוט הנהג - מוטי לוכים הנמלטת - שירן אוואי הספרנית - סימה ניה הפושעים הנמלטים - בוני סתתר ובוני ורח הפנטומימאי - מישה טאק הפסיכולוגית - עלמה נדבר הפצצה - דינה מיט הקוסמטיקאי - מני קור האצן האתיופי - ברי צקלה הארכיאולוג - מיכה פר הארכיאולוגית - ראומה מצאתי הבלשית - מירה צח הברמנית - סימה שקה הבתולה - לונה געובה הדיאטנית - לורה זיתה החוקר - מישה דד החמוד - מיכה מוד הטייסים - אבי רון ואלי קופטר הטייסת - בטי סקלה הכדורסלנית - בקי דרור הליצן - מוקי יון המאפרת - תיקי פור המורה לספרות - מיקה רא הרוסי המסומם - אלכס טזי השברירית - עדי נה השיכור - מישה תאלי התאורנית - אורנה מוך הישנוני - ניר דמתי מוכר הפלאפל - שימחה ריף מנהלת בית האבות - גילה מידה מר עולם - מיכה זק פקח החנייה - מיכה נפו

כמה חזקה יכולה להיות המשמעות של פתית שלג???

עושה עליו פו והוא נמס, לא? מודה - אני ממש לא מתחברת לשמות ייחודיים.

למעלה