מה זה ה24 רופי הזה?

מסעדה הודית בולנאט!!! ../images/Emo45.gif

מקום מדהים בת"א 2 קומות, מזרונים על הריצפה, שולחנות נמוכים, הנעליים בחוץ כמובן. תאלי הודי אורגינל משובח!!! אגב, הטבח הוא הודי אם היית בהודו ו'סובלת' מסימפטום החזרה לארץ, את חייבת להגיע לשם, את פשוט תרגישי בבית! אין תפריט, יש רק תאלי וספיישל תאלי, יש בננה ו/או מנגו לאסי, בנופי מעולה לאחרונה יש גם פקורה ופיקלס ועוד כל מיני... האוירה שם היא בהחלט אוירת גוד-קארמה!!! בכל אופן, אנחנו שם כל שבוע בד"כ בימי ראשון, השבוע נהיה שם מחר (יום שני). את מוזמנת להגיע ולהנות מחווית חייך
מ-ו-מ-ל-ץ!!! אגב, המקום מאוד ממכר! ראי הוזמנת

תיקון טעות

קלטתי פתאום שקוראים לך אסף, אז
וכל מי שקורא, אנא הפכו את הכתוב ללשון זכר

asafasa

New member
את התאלי הראשון

את התאלי הראשון שלי אני אוכל בהודו בעז"ה .............. לא רוצה לקלקל את החוויה האותנטית (אגב - אני בן) סתם ככה, - מה הכתובת של זה?

שוקן 14-16 ת"א

כולי קנאה על נסיעתך להודו... רק שתדע שאתה הולך לעבור מסע מופלא וקסום שלא ניתן להסביר אפילו!!! מאחלת לך ויודעת שתהנה!

guymgk

New member
מה כל הקנאה הזו?

תחסכי כסף, וטוסי. לא מסובך, הרי עשית את זה כבר פעם אחת לא?

כן פסדר....

גיא, תחסכי כסף וטוסי? נו באמת, לא שאני טוענת שהיא צריכה לקנא במישהו כי הוא טס לחופשה, בעוד שהיא תקועה כאן, עם שכר מינימום, פיגועים וישראלים עצבניים ונודניקים שלא מכבדים את חופש הפרט, אני פשוט חושבת שאני מבינה אותה, כי אם היה כל כך קל לחסוך ולטוס אף אחד לא היה כותב פה בפורום, כי אף אחד לא היה פה. יש עוד הוצאות על הראש חוץ מלטוס,אתה יודע, כמו ביטוח לאומי, מיסים וזה אחרי שקיבלת 3500 אחרי שקרעת את התחת כל החודש. אבל אני עובדת על בעל עשיר. יש לך מישהו לשדך לי?

guymgk

New member
דרמטית שכמותך :)

תראי, זה לא כזה קל, אבל גם לא סוף העולם כשיש מטרה, הרבה יותר קל לקרוע את התחת ולחסוך אם קשה לך בעבודה ומתסכל תמצאי משהו שיותר טוב יהיה לך בסופו של דבר, ביטוח לאומי זה לטובתך וזה לא קורע לך את הכיס בתחום המשכורות שאנחנו מקבלים. יהיה טוב, תחסכי ותרימי טלפון כשאת מוכנה אני אשמח לשותפים לטיסה שניה לאינדי אינדיה :)

ומה אתה חושב שאני עושה?! ../images/Emo8.gif

אל תידאג גם אני עוד אשוב להודו אהובתי
אבל בינתיים, קצת פירגון לאלה שנוסעים עכשיו לא ממש מזיק... לי זה ייקח עוד כמה חודשים...

ronyboy

New member
אם ככה

אז כשאתה נוחת בהודו לך על הטאלי או אפילו עדיף ה Special Thali של ה Gupta Sweet Corner מסעדה בדלהי שהיא מרחק הליכה של 10 דקות מהמיין בזאר וזה הטאלי הכי טעים שאכלתי בהודו ובכלל, לפי דעתי פשוט חובה!!! כתובת: Bangla Sahib marg 129 New Delhi-110001 בתיאבון רוני

עמית22

New member
אפשר הסבר הגעה

בשביל הפעם הבאה בדלהי (לא שאני באמת מאמין שמסעדה יכולה לנצח דאהבה בטאלי)

ronyboy

New member
אתה תופתע...

ושרצתי בדאהבות... אנחנו יוצאים למפגש ב 24 יותר מאוחר אני ארשום לך את הדרך ביי רוני

למעלה