מה זה ה-20 בספטמבר?

elina002

New member
אההה טוף הנה אצלי אני מוכנה להכנ

ס לקומונה של מי שתרצו אבל לא לבלוגים.... אז לי יש קומונה משלי שנובעת מהשגעון שלי... זה התחיל בשגעון לשירים של ג'ורג' מייקל ואז היה פתאום בVH1 עשרת הגדולים דוגמניות על והשיר שלו פרידום היה מקום ראשון מן הסתם כי זה כל הדוגמניות בקליפ אחד ואז התחלתי לחרוש על השיר ואז הורדתי את הקליפ והתחלתי להתעניין בבנות שבו ואז יום אחד ראיתי בVH1 תוכניות שקראו מתי שדוגמניות על שלטו בעולם... ואז למדתי איך פותחים קומונות ופתחתי קומונה פרטית שלי על דוגמניות על שבה בעלתי את כל הקליפ של פרידום בסקרין שוטס אז בבקשה כנסו כי עבדתי על זה יום שלם ויצא לי 253 סקרין שוטס שכולם בקומונה שלי.... הקמונה שלי: http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=2736

Number One1

New member
../images/Emo46.gifכנסו דחוף!!!!!!../images/Emo46.gif

למה?!?!??!?!!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?! למה שדיאן קרקר משחקת בסרט אחד רוצים אותה לעוד סרט?!?!??!?!?!?!?! אווווחחחחח שונאת את הפקצה הבלונדינית הזאת!!!!! יש קישור למטה של האתר של הסרט שהיא משחקת בו.....

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifמישהי יודעת איך...

קוראים לסרט בעברית

karin byrne

New member
אממממ...אם אני לא טועה...

בעברית זה:אוצר לאומי....וד"א...גם שון בין משחק שם...

karin byrne

New member
למה לשנוא אותה?

טחחח מה היא עשתה לך?לפי דעתי היא ממש חמודה והיא גם ממש יפה....ומשחקת די טוב...אז למה שלא ירצו אותה לעוד סרט?

karin byrne

New member
חחחחחח...טוב...

ואני שונאת את קיירה נייטלי...אבל אני יודעת למה אני שונאת אותה...חחחחח.....

Number One1

New member
סתםםם זה מעצבן שרק היא נכנסת לקטע

של סרטי קולנוע וכבר רוצים אותה לסרט חדש!

kittycatbone

New member
דבר ראשון,

אז מה
גם אורלנדו חדש בקולנוע וכבר הוא מצלם איזה מליון סרטים. כי הוא שחקן טוב. ודבר שני, דיאן קרוגר ממש לא שחקנית חדשה למיטב ידיעתי...

Number One1

New member
דיאן קרוגר רק שחקה בסרט טרויה....

אז זה אומר שהיא בעצם חדשה..... (אפילו אורלנדו אמר את זה בתכנית אירוח של גרהם נורטון...) ואורלנדו משתתף בהרבה סרטים כי הוא באמת שחקן טוב, אז זה כל העניין! דיאן קרוגר היא לא שחקנית טובה![ אבל חפיף..... כל אחד והטעם שלו....

למעלה