מה זה השקט הזה?

אממ... באמת מוזר.

אז אולי נחזור למסורת העתיקה? כלומר, אם בינכה אין כאן אפחד.
 
היי, את!

מה קרה לך? מאיפה צצת פתאום אחרי כל כך הרבה זמן שלא היית כאן. ועל איזה מסורת עתיקה את מדברת?
 
נו, את יודעת

השיחות העצמיות האלה. וואוו, אחרי מנוחה כל כך ארוכה, עכשיו התעוררתי, קורי השינה עדיין עליי ואני נורא רוצה לחזור למה שהיה פעם. לחדש מסורת ישנה. ומה זאת אומרת מה אני עושה כאן? ראיתי שרק את כאן אז באתי. מקווה שלא מפריע לך שאני מארחת לך חברה.
 
נו טוב,

לא, באמת שזה לא מפריע, רק שאני מרגישה קצת מוזר. ובכלל, זה בסדר שאנחנו מדברות כאן?
 
בטח שזה בסדר

ובכלל, למי אנחנו דופקות חשבון? וחוץ מזה גם אמרתי לך עוד קודם: זאת מסורת. לא דבר חדש. ומקסימום, אם זה יפריע כאן למישהו, שפשוט יתעלמו. או יעלימו.
 
ובכל זאת מרגישה מוזר.

כאילו ניצב לפני איזה חפץ עתיק שניערו מעליו את האבק. והוא מנסה להחזיר לעצמו את הברק.
 
העלבת אותי עכשיו

כי אני מניחה שהתכוונת אליי בדימוי של החפץ. טוב, אבל לפי תאוריית הבחירה, אני אחליט לא להפגע הפעם ואסלח לך.
 
במיוחד לאור העובדה

שכך או כך אני אמיתית. את רק המסיכה שלי. למה את מסתירה אותי?
 
כדי להגן עלייך

את לא זוכרת את הפעם הראשונה שנפגשנו? היית כל כך מפוחדת. כל כך פחדת מהחשיפה. ואני באתי כדי להגן עלייך. בדיוק כמו שאת באת עכשיו לכאן כדי להיות איתי.
 
את יודעת מה?

אני כבר לא צריכה אותך יותר. נכון, פחדתי, אבל ההסתתרות הזאת כל החודשים הארוכים האלה, כבר מעיקה עליי. עכשיו אני יכולה לצאת לחופשי.
 
למעלה