מה זה השטויות האלו??

ronzehavi

New member
מה זה השטויות האלו??

אתמול ראיתי את הפרק הראשון של העונה השמינית (נדמה לי...) והיה שם סצינה שדובר בה על "נהלי כניסה לרכב" - שהקצין הזוטר יכנס קודם וככה על לבכיר... מה זה השטויות האלו? משעמם להם אז הם ממציאים כל מיני חוקים?? למה זה טוב?

Dark Storm

New member
אולי תגיב על דברים שאתה מבין בהם.

הנוהל הזה לא הומצה, הוא קיים בכל זרועות הצבא האמריקני, ראה קישור מצורף לקובץ WORD עם נהלים ופקודות של המארינס. https://www.tbs.usmc.mil/Pages/Training%20Corner/sho's/G/BOG8205Z%20Customs%20and%20Courtesies%20-%20Service%20Etiquette.doc תשמור את הקובץ, פתח אותו ותעשה שם חיפוש, תמצא את הפסקה הזו:
Boarding a Small Boat or Entering a Car. When boarding a small boat or entering a car, •Juniors enter first and take up the seats or the space beginning forward, leaving the most desirable seat for the senior •Seniors enter last and leave first​

ronzehavi

New member
לא התכוונתי ש....

לא התכוונתי שהוא הומצא ע"י תסריטאי הסדרה אלא ע"י הצבא האמריקאי. כתבתי את זה כאן כי זה הוצג בסדרה. פשוט זה נראה לי די דבילי ונראה כאילו מאוד משעמם להם שם...

Dark Storm

New member
לדעתי צריך ליישם את הנהלים האלה פה

בארץ הצבא זה שכונה, כל הנהלים ה"דבילים" האלה בונים משמעת וגורמים לייצוג מכובד של הצבא כלפי האוכלוסיה האזרחית. בארץ הצבא זה שכונה עם משמעת אפסית.

Nushi G

New member
אני חושבת שזו שאיפה בלתי אפשרית

עד כמה שהייתי רוצה שהמצב יהיה כמו שאתה מתאר, במדינה כ"כ קטנה, שאתה לא יכול ללכת ברחוב בלי לפגוש את הבת-דודה של החבר של הבן של המפקד שלך, והכל מבוסס על קשרים אישיים ומשפחתיים זה לא יילך. וחבל.

אמיר72

New member
בדיוק בגלל זה אנחנו נראים כמו

שאנחנו נראים. העדר המשמעת, תרבות ה"סמוך", הזלזול בנהלים, בעבודה ע"פ הספר ובמי שעובד כך הם הגורמים הרבים לתקלות ולתאונות. גיל צודק ב-100%, הלוואי והיה לנו כבוד למשמעת כמו שלאמריקאים יש.

Nushi G

New member
נכון, וגם הסכמתי עם גיל לגבי הצורך

שבדבר. רק ציינתי שמתוקף הנסיבות והמציאות, הסיכוי שיהיה אפשר לשנות את תרבות המשמעת במדינה הזו הוא אפסי. ולא רק לגבי המשמעת בצבא. כנ"ל לגבי הגישה ללכלוך הסביבה, ציות לחוקי התנועה ובכלל.

שיריק2

New member
צודק באלף אחוז

במקום שאין משמעת יש תקלות ואסונות. עובדה.99% מהאסונות והתקלות בצבא נובעות מהפרת משמעת.

טלמ

New member
../images/Emo45.gif

אצלנו, מהר מאוד נשבר הדיסטנס בין המפקד לחיילים שלו... חוקים כאלה יכולים להועיל

Dark Storm

New member
אה ולא לשכוח את המדים המסכנים שלנו

שנראים כמו עודפים מהצבא העירקי, אפילו מדי ייצוג נורמלים אין לנו

Nushi G

New member
העיראקים דווקא קיבלו יופי של מדים

עכשיו מהאמריקנים...

harmless

New member
כן עדיין יש לי סיוטים מהמחוך הצבאי

הזה שהם קוראים לו מכנסיים. אני די סגורה על זה שמכנסיים לא אמורים להגיע כל כך גבוה חחח

שיריק2

New member
מותק את לא מעודכנת

מזמן כבר אין גזרה גבוהה זה רק הולך ויורד. כמו שחברתי האמריקאית אמרה - בחיים לא ראיי כזאת כמות של נשים שמוציאות החוצה את מה שאצלה מנסים רק להסתיר....חחחחחחח

Nushi G

New member
לא מדויק. הגזרה המקורית היא עדיין

מחוך (ואני מדברת מניסיון). כמובן שמבוצעים תיקונים. עכשיו בכלל החליטו להשקיע 5 מיליון ש"ח (כאילו שאין על מה להוציא את הכסף) בלייצר מכנסיים עם גזרה קצת יותר נמוכה (מגיע רק לראות ולא לצוואר) לכל הבנות בצבא. פשוט נהדר...

למעלה