מה זה הפרסומות האלה ??

uuuaaa

New member
מה זה הפרסומות האלה ??

הלווו ??? זה לא משכנע אותי לקנות פלאפון כי יש שם בחורות. אין לכם דרכים אחרות לפרסם ?? בלי נשים ?? אם שמים נשים, זה רק מראה שהחברה נואשת, ולא מצאה דרך אחרת למשוך אנשים.

עידו10

New member
מעניין שרק הדתיים שמים לב...

אני אפילו לא ראיתי שיש שם נשים, ישר סגרתי. כנראה שהדתיים פחות מוסריים מהחילוניים כי הם מתלהבים יותר למראה אישה ויש ר קופצות להם מחשבות זימה לראש.

uuuaaa

New member
ידעתי שדווקא אתה תקפוץ

אבל אתה סגרת כי יש לך תמונות יותר "יפות" על המחשב. אז סתם תמונות עם בחורות כבר לא לרמה שלך. ובכלל, ראית אותי מתלהב ?? גם אני סגרתי מיד. מוסר ?? מה הקשר ?? בנאדם דתי שם את הפירסומת הזאת ?? אני מניח שמי שהחליט על הפרסום הזה הוא לא-דתי. לכן, אם אני ארד רגע לרמה שלך אז אני יכול להגיד שכל החילונים משתמשים בנשים רק כדי לפרסם מוצרים. אבל אני לא ארד ברמה. כי זה לא נכון.

Dorfl

New member
למקרה שלא שמת לב נשים הן 50% מהחברה

ודי סביר שקרוב ל-50% מהמבקרות בפורומים של תפוז (יש עוד פורומים פה מלבד זה של חופש כפי שאתה בוודאי יודע) הן נשים. אתה מגעיל אותי - אני ממש לא מבין איך הנשים שלכן לא שמות לב לדברים האלו.

אולי את הנשים זה פחות מענין?

המושגים הם שונים לחלוטין. דתיים גם לא בעד פרסומות של גברים הנראים באותה צורה... זה לא אמור להגעיל- להיפך. אשה דתית (כמו גם גבר דתי) תעדיף לשמור את ההתיחסות למעמד פחות פומבי וחיצוני כזה. "כל כבודה בת מלך פנימה". בדעה שהגוף יקר וחשוב מידי, מכדי להפוך אותו לזול בצורה כזאת.. כך נראה לי, וזו דעתי, שלא מזיז, ואולי אפילו דוחה משהו, ההצגות הפומביות האלו. זכורה לי, לשם שינוי <מה שמוכיח שהלך להם>, פרסומת של TNT: פרצופים של זוג מחויך מאוזן לאוזן, לצד הסמל TNT בצד.. לקח לי חודשים לקשר את הפרסומת לבגדים שאפילו לא ניסו לבצבץ מהתמונה... בעיני זה היה יותר מסתם טפשי (אם כי מושך וקליט, כמו שכל פרסומת טובה צריכה להיות), אך מסוג הפרסומות הלא מחמיאות במיוחד. ואין רע בזה. זכותי וזכות כל אדם לחשוב מה שהוא רוצה על כך. זה לא מפריע לי, ולמען האמת, פעמים רבות אני אפילו לא שמה לב לדברים האלה, ואני גם חושבת שמי שבאמת מפריע לו (במקומות שהוא יודע שלא יעזור לו לבקש שיסירו), שיעבוד על עצמו להתעלם מזה, או שיתרחק.

איילת1974

New member
מבחינתכם גוף של אישה נחשב לדב שלילי

מכיוון שזה מסית אתכם ממחשבות טהורות על אלוהים למחשבות מלוכלכות. והדבר מתבטא לא רק באי רצון לראות פרסומות עם בחורות, אלא גם בהפרדה בין נשים לגברים בבית-כנסת (ולא רק בשל החשבתכם את האישה כנחותה) אלא גם בהסתרת העיניים עם היד למראה בחורה, עם טי-שרט. מעיניין שכשאני רואה גבר, איני חושבת מחשבות מלוכלכות באופן אוטומטי. וגם לא כל גבר שאני מכירה. משום מה אנשים חרדיים, הם האנשים שרואים בחורה וישר חושבים על משהו אחד- חשבתם פעם למה? ומעניין לציין, כפי שכבר טענתי בעבר, כי הלקוחות הגדולים ביותר של הזונות בארץ הם חרדים!!!

Dorfl

New member
איך שיוצאת השבת

מישהו (משהו) מהם ישאל אותך מאיפה את כל כך בקיאה במידע הסטטיסטי הזה - הם פשוט לא יוכלו להתאפק.

uuuaaa

New member
כבר אמר על כך יהודי חכם

העולם הזה כל-כך יפה למי שלא רודף אחריו. והוא כל-כך חסר טעם ובזבוז זמן למי שרודף אחריו.

israelberger

New member
תפסיקו עם ההכללות בבקשה!!!!!!!

קודם כל אל תגידי אתם אף פעם בלי להגיד בדיוק למי את מתכוונת!!!!! 1.גוף האשה הוא לא דבר שלילי בשום אופן שהוא 2.את צריכה להבין שהרצון של אותם אנשים לא לראות נשים זה לא בגלל שכל מה שיש להם בראש זה סטיות אלא כדי לדאוג מראש שלא יהיה להם בראש שום דבר שדומה לזה (אפילו שאם את שואלת לדעתי נראה לי שזה רק מחמיר אצלם את המצב אבל את יכולה להיות בטוחה שהם חושבים פחות על נשים אפילו ממה שאת חושבת על גברים) 3.אני בספק גדול לבקר לעובדה שחרדים הולכים הכי הרבהלזונות

סליחה, אבל כמה שטויות ...

האשה אינה נחותה. תודה. היחס הזה הוא דווקא משום שהיא חשובה ונעלית. ממתי נכנסת לראש של גבר חרדי, שאת מחליטה שהוא חושב מחשבות מלוכלכות כשהוא רואה בחורה? לידיעתך, גברים חרדים רבים אפילו לא מגיעים לידי מצב של לשים יד על העיניים למראה בחורה, משום שהם מראש לא מסתכלים, או שהראש שלהם שקוע בדברים אחרים, שהמראה הזה "נכנס בעין אחת, ויוצא מאחרת.." ;) מה זה נקרא אצלך מחשבות מלוכלכות? (לא, אל תעני לי. אבל זה בטח לא מה שנקרא אצל הדתיים או החרדים). ובענין כמויות הלקוחות שאת מפזרת כאן בלי שמץ של מושג מוכח- כבר שמענו על זה.. אז בבקשה, גבירתי, לכי תוכיחי. לכל דתי יהיה ברור שזה שטויות, כי אם היו כ"כ הרבה לקוחות חרדים במקומות האלה, החרדים לא היו מגיעים לשם (הרי אלה שהולכים לשם יעשו הכל כדי להסתיר את עצמם, ואגב עצבני- האנשים האלה לא חרדים!! אולי הם לבושים ונראים כך, אבל נו באמת!)

zeevms

New member
אוי ואבוי! היו שם בחורות!!!!!!!!!!!

צריך מיד לכבות את הטלוויזיה נכון? חס וחלילה שיראו נשים, ועוד בטלוויזיה!!! הכפייה החילונית פשוט נוראית...

israelberger

New member
תתפלה אבל זה כן משכנע

זה שיש בפרסומות בחורות כן משפיע עליך לקנות את המוצר בלי שאתה אפלו יודע את זה

Weird Eyal 21

New member
חחחחחחחחחחחח

אתה מתכוון שזאת קונספירציה?.... מה זאת אומרת בחורות כן משפיע לקנות את המוצר גם אם הוא לא יודע????? אני בחיים לא קניתי שמפו שמראים בפרסומות ותימד יש שם בחורות... תסביר בבקשה אייך הבחורות משפיעות עליו לקנות?... וואללה ברגר תהיה בריא אם אתה חושב שזה שיש בחורה בפרסומת זה מה שיעבוד עלינו לקנות

israelberger

New member
מה שאני מנסה להגיד זה שיש כזה דבר

שניקרא תת מודע. כשאתה רואה מוצר מסויים באופן קבוע ביחד עם בחורות יפות, מוזיקה מגניבה או כל דבר דומה בלי שאתה יודע מזה (ואני רואה שאתה לא יודע מזה) התת מודע שלך מקשר את המוצר עם אותו הדבר. ברור שזה לא תמיד ישכנע אותך לקנות אותו אבל זה מאד עוזר.

The-G

New member
אז מה הקטע?

בני האדם נמשכים לדברים יפים.. מה לא בסדר בזה? אני מאד אוהב את הפרסומות של אורנג´, עם כל מיני קטעי וידאו מוזרים בצבא כתום.. מה כל כך רע בבחורות?

The-G

New member
אז מה הקטע?

בני האדם נמשכים לדברים יפים.. מה לא בסדר בזה? אני מאד אוהב את הפרסומות של אורנג´, עם כל מיני קטעי וידאו מוזרים בצבע כתום.. מה כל כך רע בבחורות?

Dorfl

New member
אמירת דבר נכון לא הופכת את כל מה

שתגיד לנכון. נכון - כשגברים רואים נשים בפרסומת יש השפעה מסוימת עליהם דרך התת מודע - אז מה? יש עוד הרבה דברים כאלו. חברות שמייצרות סיגריות למשל, שהן כידוע מהמתקדמות ביותר בפרסום (משכנעות אותך לשלם על מוצר שפוגע בבריאות שלך ותו לא, אם זה לא מעיד על יכולת שכנוע אלוהית אני לא יודע מה כן), משתמשות בעשרות דרכים אחרות ורובן ככולן לא כוללות נשים. ואם נשים = שכנוע. אז? מה זה אומר!?!?!? אסור??? ו-ה-כ-י ח-ש-ו-ב: בל נגזים במידת ההשפעה של הדברים האלו. אני למשל לא זוכר שאי פעם קניתי מוצר שראיתי פרסומת שלו (אני מגזים, פעם אחת כשהייתי בן 10 בערך קניתי מטוס קלקר שפורסם בטלוויזיה, אבל סביר להניח שהייתי קונה אותו גם ככה).

למעלה