מה זה הפורום הזה?

PopPy

New member
../images/Emo6.gifהרגע גרמת לי לחשוב עלייך עושה

"ילא ילא מזה הליפה הזאת?!"

אז ככה,

הכל התחיל בפורום "הארי פוטר - הספר" בעל שאיפות אימפריאליסטיות שהחל להשתלט על כל מערכת הפורומים של תפוז ולשתק אותה... אט אט קמו יותר ויותר פורומים בהנהלת פוטריסטים, או שניהול פורומים עבר לניהולם, ואף בתוך הפורומים עצמם ניתן היה לשים לב לרב פוטריסטי. חברי הפורום הזריעו את עצמם בכל הפורומים בשיטתיות וכעת החלו לצמוח ולשגשג בדרישה לשליטה. הוספת המשפט "
גם אני בפורום הארי פוטר
" נועדה לשווק את הפורום ולחקוק את שמו במוחות התפוזים התמימים, לקראת המהפכה הקרבה ובאה. לקראת סוף החורף הוקם פורום הארי פוטר שני - "הארי פוטר - הסרט" במטרה להתפרש על יריעה רחבה יותר של קהלי יעד ומילות-חיפוש. אבל זה לא מספיק. יש לנו כאן מטרה, אנחנו לא סתם יושבים ומתמזמזים. אנחנו פועלים בכדי להשיג אותה. ואכן הצעד הבא היה להקים את הפורום הזה- "הארי פוטר - חברתי". בפורום "גאווה צעירה", עוד נחלה קבועה לפוטריסטים רבים, ובתקווה שבקרוב גם ספח באופן רשמי לפורום שלנו, כבר ניתנו סקיצות של שמות לפורומים עתידיים שבמטרתנו להקים. כבר יש רעיון כללי די מגובש לפורום נוסף שנקווה להקים כבר בעוד חודשיים וחצי או פחות. קהילת "הארי פוטר - הספר" הינה עצמאית לחלוטין אלא נמצאת תחת תפוז, לעת עתה, אך היא צוברת תומכים מקהילות זרות, בעיקר תודות להחדרת פרטים ו/או קבוצות לקהילות אחרות וגיוסם, ובקרוב... אם ירצה השם... המהפכה תגיע!!!
מוהאהאההאאאאאאאהאהא!!!!!

mk a o

New member
ומה שסיגל מנסה להגיד בדרכה המיוחדת

והמקסימה זה: היה (ועדיין יש) פורום להארי פוטר (שניים- גם לספר וגם לסרט) בגלל כל שירשורי האוף טופיק שנפתחו בפורומים השונים הוחלט במערכת תפוז לפתוח עוד פורום שבו כל קהילות הארי פוטר יכולות לכתוב שטויות!....... אז זהו.....

../images/Emo45.gif

יופי טופי :) גם אני אוהבת את סדרת הספרים ואני קוראת דיי סמוייה בפורום הארי פוטר הספר שעכשיו מוצף בספויילרים ואני רק בעמוד 400 בספר (מה לעשות שהייתי באילת)

למעלה