מה זה הפורום הזה???

ַ

New member
ראיתי חייזר!../images/Emo153.gifראיתי חייזר!|חיזר

ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

היי, קצת נימוס...

נעים מאוד, אני לייזר - מנהל הפורום. ואת? מה שלומך? הכל טוב? למה חזרנו בשאלה? סיפור ארוך ואם תשארי איתנו קצת, תוכלי להבין הכל (כמעט). חוצמזה, יש לך בעיה עם זה שהיו דתיות במינרווה?

Sisi1234

New member
לליזר

שלום לך לא איתכונתי להישמע לא מנומסת פשוט סקרנות לדעת למה חזרתם בשאלה כי אתם ניראים מאוד קיצונים באיתחשב שהיתם דתיים פעם ולגביי דתיות במינרווה ניראה לי בסדר גמור איך ניראה לך יש לך דעה???

קיצוניים? זה עניין של נקודת מבט...

אני אשמח אם תנסי להסביר לי איך בדיוק אני נראה קיצוני? אני כלל לא מרגיש כך. לגבי דתיות במינרווה, לי זה נראה נפלא. גם כשאני רואה חובשי כיפות שונות במועדוני גייז (זה קורה מידי פעם) אין מאושר ממני. אני ממש שמח שאנשים מסוגלים לצאת מקיבעון המסגרת שמקיפה אותם ומתחילים לנסות לחיות את חייהם...

PopeJoan

New member
לסביות דתיות

את orthodykes את מכירה? אגב, זוג לסביות דתיות שחברה שלי מכירה שומרות נידה!!! how fucked up is that?? מקרה אקוטי במיוחד של הפנמה.

PopeJoan

New member
זה נשגב מבינתי

מילא שהן מקבלות על עצמן את היותן טמאות... אבל זה פשוט לא הגיוני מכל כך הרבה בחינות! מסקרן אותי לדעת עם הקטע הזה מקובל בקהילה הלסבית-דתית. את חושבת שיש טעם לשאול באחד הפורומים הדתיים? LOL

Le Fay

New member
חחחח...

הדייקיות שמכירה הן מקסימום קונסרבטיביות, וגם זה נראה לי די מטורף. מצטערת שמישו הצליח להשניא את עצמן על עצמן באופן כל כך אפקטיבי.

PopeJoan

New member
משועממת

זהו. השארתי הודעות בכמה פורומים. אני די מסוקרנת לראות תשובות רציניות. מעניין אותי ההגיון מאחורי זה... או שזהו בדיוק, אין הגיון?

Le Fay

New member
מעניין כמה זמן ייקח להן להימחק...

לא רק נשים הם מוחקים שם. היייי, כמה ימים ליום ההולדת?

PopeJoan

New member
11 חדשים ו- 17 ימים

חגגתי 30 ב- 28/3 קבלתי תגובה מברסלב אחד שהצלחתי להצחיק אותו. למה לא לוקחים אותי ברצינות dammit!

Le Fay

New member
אויש... פיקששתי

הוא ענה לך בפרטי, אני מבינה. בזמן שאני חיפשתי אותך בצ'אט

למעלה