מה זה הפורום הזה?

יה-יה

New member
לגמרי מעוות

נכנסים לפה וכל החיים משתנים. פשוט עיוות מושלם של כל מה שהכרת עד עכשיו. והשיא? הגילוי המרעיש של הפורום? אנחנו יכולים למות כל רגע. לברוח!!! לברוח!!! פורום מעוות!!! ** למען הסר ספק, הכל נכון. אין שמץ של ציניות בהודעה
**

l o s t

New member
כול הקטע של האנרגיות המפגרות

מי מספיק טיפש כדי להאמין בזה ....

KEiN

New member
ה-ש-ו-פ-ט

בן זונה :)) נו מה קורה איתכם, אתם כל הזמן נפסלים :) טוב מחדש :)

smamit

New member
כנראה אנשים שמחים...

בדרך כלל זה קורה לאנשים שמחים.. שהם מאמינים בכל מיני דברים שהמדע עוד לא לגמרי הוכיח... (מעבר לעובדה שלקטע עם האנרגיות יש גם בהסר מדעי קל ושטוח).. עדיף להיות רביא ושמח מאשר חולה ומסכן אמר במל ך בדולינה, אתה לא מסכים איתו? כה פשוט העיניין לבחור להיות גם בריא וגם שמח ולא חצי חצי..רק שאנחנו רגילים לא לדרוש "הכל בבת אחת".. האמת שלא משנה לי אם תאמין באנרגיות או לא (אני גם לא חלק קבוע מהפורום וממש "במקרה" אני פה עכשיו לענות...) מה שמשנה לי הוא שתהיה מאושר. שתוכל לחפש את האושר שלך ולהתקיים ממנו בכל רגע בחייך. הדרך היא לא חשובה. אני בחרתי להאמין באנרגיות. אתה תבחר להאמיןבדברים אחרים. התכלית של הכל הוא חיים מלאי שמחה. אוהבת, שחף.

kung fu

New member
הפורום הזה הוא כלי לתקשורת

בין אנשים שצועדים בדרך הלוחמים. (או שרוצים לצעוד בדרך הלוחמים).

kung fu

New member
אני אישית לא מעשנת סמים

ומשתתפי פורום דרך הלוחמים לא מטיפים להשתמש בסמים או משהו כזה. אם מישהו מעשן סמים, זה ענינו הפרטי (כמו שזה עניינם הפרטי של משתתפי פורומים אחרים), אבל אין לזה שום קשר לפורום הזה. מה זה דרך הלוחמים? ההסבר הכי קצר ופשטני שאני יכולה לכתוב לך יהיה כזה: דרך הלוחמים זו דרך האנשים המתפתחים. דרך שבה אנשים חותרים לגדול ולהתפתח. (ושוב, אין בדרך זו שום המלצה ללקיחת סמים). היא מכונה "דרך הלוחמים" מאחר והצעידה בשבילי הידע וההתפתחות דומה למלחמה. לא במובן הטעון של המלה, אלא במובן הטהור שלה. למה מלחמה? כי בעצם האדם מכריז מלחמה על האגו שלו. אשמח לענות על שאלות נוספות אם יש לך.

למעלה