מה זה המסחור הזה???

QAF Fan Block

New member
מה זה המסחור הזה???

רק אותי זה ממש מגעיל לראות שכל הפורום התמסחר ועבר מייקאובר שחור-צהוב של היי קיו???????? פשוט שתדעו לכם-הפרסומת הזאת זה 100% שטיפת מח וזה מגעיל אותי..... בעעעעעעעעעע

Oתם Kחת

New member
../images/Emo45.gif

כשראיתי את זה בפעם הראשונה חשבתי שהמחשב השתגע... זו פרסומת ממש מכוערת ופסימית (אוהדי בית"ר לא להתנפל...
) לא יכלו לפחות לשים צבע יותר ססגוני
???

yehuda18

New member
בוקר טוב..

כל אתר ממוסחר... לכל אתר יש שטחי פרסום ומן הסתם כמו בכל ערוץ תקשורת שקיים היום, חברות/ארגונים/בעלי עסקים מפרסמים את מרכולתם וזה דבר לגיטימי לחלוטין וחלק מהמאמץ השיווקי שלהם.

nomad21

New member
כן, אבל תראה באיזה צורה בולטת לעין

ולא אסטתית זה מפורסם.. אני אישית לא הייתי הולך לשם רק בגלל ה"דוחפיות" לא יכלו לעשות את זה בצורה יותר מתאימה ונחמדה? כבר עדיף את הכתום של תפוז...

johngalt2

New member
מסכים...

תראה, נותנים לנו להשתמש באתר בחינם וזה לא טריוויאלי - הם צריכים לקבל על זה משהו בתמורה. מצד שני, יש גבול.

Tony Reyes

New member
מה זה נותנים חינם ?!?

אם תפוז היו לוקחים כסף, הקהילה היתה פורחת במקום אחר. משתמשים ותיקים בטח יזכרו את מעבר הטוטלי של אנשים מוואלה לתפוז. שינויים קיצוניים זה דבר לא בריא,לידיעתכם מערכת תפוז.

ליטן א

New member
אתה חי בעבר

ביום שישי הייתה כתבה מעולה בידיעות, במוסף כלכלה, על האינטרנט. אני חושב שזה היה טור של סבר פלוצקר. הוא דיבר שם על האינטרנט חינם, ואמר ש"אין ארוחות חינם". הוא דיבר על הרכישה של יוטיוב ב1.6 מיליארד דולר. ותכ'לס, תסתכל על זה ככה - גוגל, שמספקת בעיקר (אם לא רק) שירותים חינמיים, היא בעלת שטח עצום בעמק הסיליקון, מעסיקה אלפי עובדים, מאכסנת עשרות אלפי שרתים, יש כאלה שאומרים שמדובר בחוות השרתים הגדולה ביותר בעולם, וכל זה - "בחינם". הרי בסופו של דבר הכל מגיע מפירסום. וגם אנשי "תפוז" צריכים להרוויח את פת לחמם. כנ"ל אנשי Ynet, נענע, וואלה וכדו'. ניקח לדוגמא את "פסיכו". אני לא יודע מה ממוצע הגילאים של החבר'ה שמנהלים את פסיכו, אבל אני מניח שאם הם עשו את האתר הזה בתור ה"בייבי" שלהם, אז הם יטפחו אותו עוד חודש, עוד חודשיים, ומתישהו יימאס והם יסגרו אותו. אלא אם כן האתר הזה יתחיל להניב להם רווחים. הרווחים יגיעו או ממשקיע חיצוני, שימסחר את האתר, או מפירסומות - ואז האתר ימוסחר מעצמו. בקיצור - אין ארוחות חינם. תפוז צריכים להרוויח כסף, ואני מאמין שהיי-קיו נתנו להם אחלה כסף בשביל הפירסומת הזאת בצד. לנו רק נשאר להחליט - האם אנחנו סובלים את השחור/צהוב הזה בעיניים, או שאנחנו עוברים למקום אחר (לי, בכל אופן, זה לא ממש משנה.. "אני את הפסיכומטרי שלי עשיתי"
)

Ana Lyn Newkirk

New member
מעבר לזה שזה מכוער ברמות..

אני לא חושב שלפורום שעוסק בפסיכומטרי יש אפשרות בכלל לנקוט עמדה לגבי הרשת המועדפת עליו. חלק מהרעיון של הפורום, הוא שכל גולש כאן שירצה לעשות קורס יוכל לסחור בצורה אובייקטיבית את הרשת המועדפת עליו ולא שישתפו לו את המוח. בלי קשר, גם ידוע שHIGH Q הם לא הרשת הכי טובה.. כלומר, אנשים עוברים כאן שטיפת מוח, ועלולים ללכת בסוף בגלל זה לקורסים ברשת שלא תגרום להם להוציא את המיטב בפסיכומטרי.

oshratush

New member
לא מבינה למה זה?

לא מספיק הם נהנים מחסדנו, שאנחנו מריצים פה שאלות אחרי המבחן,כל החברות, ועוד עכשיו גם תוקעים פרסומות, ובנוסף הבנתי שכבר אי אפשר לכתוב פה שאלות ממכונים שונים, גועל נפש.

Mentos

New member
לא מבין מה ההתרגשות

לא חשבת שגם את נהנית פה מ"חסדיו" של מישהו? מישהו שנותן לך את האפשרות לדסקס על כל נושא, לפרוק מתחים ולקבל תמיכה (כמעט) בזמן אמת לבעיות שתעלי? צריך להבין שלהחזיק אתר כמו תפוז עולה הרבה כסף- שמגיע בעיקר מפרסום אז יש כאן יחסי גומלין מסוימים: ככל שהרמה והאיכות תעלנה- כך יגדל גם שטח הפרסום והתחכום שבו (שטיפת המוח- בחינם
). לא יהיה מוגזם לומר שהייקיו כרגע נותנים לך את הזכות להשתמש בפורום (שאחזקתו עולה כסף) ובתמורה הם שוטפים לך את המוח- אלה החיים

merav zadock

New member
איזה הגזמה...

הם צריכים להתפרנס ממשהו לא? חייבים לשים פרסומות אז מזה משנה אם הרקע הוא כתום או שחור-צהוב ?!

למעלה