מה זה המחוג ברכבות הDD?

מצב
הנושא נעול.

idos2

New member
מה זה המחוג ברכבות הDD?

מה זה המחוג ברכבות הDD?
אני מתכוון למחוג שנמצא במדרגות כשיורדים לקומה התחתונה ליד המעקה (מצורפת תמונה) תודה.

elians

New member
יכול להיות אולי של לחץ האויר

מה זה המחוג ברכבות הDD?
אני מתכוון למחוג שנמצא במדרגות כשיורדים לקומה התחתונה ליד המעקה (מצורפת תמונה) תודה.
יכול להיות אולי של לחץ האויר
הרי הרכבת אטומה בעת הנסיעה. אולי זה קשור

fireman

New member
שעון ביקורת של מערכת האויר

מה זה המחוג ברכבות הDD?
שעון ביקורת של מערכת האויר
כשהרכבת בולמת אתה תראה שהמחוג הזה מתחיל לטייל לו בתוך השעון. מה גם שלדעתי הוא מספק איזושהי אינדיקציה לגבי חיבורי האויר בין הקרונות.

מחוון לחץ אוויר לבילום

מה זה המחוג ברכבות הDD?
מחוון לחץ אוויר לבילום
כמו שערן כתב, מדובר במחוון של לחץ האוויר של מערכת בילום האוויר של הרכבת, מתוצרת חברת Knorr-Bremse הגרמנית. אני לא זוכר בעל-פה אם המחוון הזה הוא של הלחץ בצינור (שמחבר את מערכת הבילום של כל הרכבת) או במיכל הראשי של הקרון הנוכחי. ולגבי התשובה האחרת בשרשור - באף אחת מהרכבות בישראל אין אטימה ובקרת לחץ אוויר של פנים הקרונות ביחס לחוץ.

Image of me

New member
אתה יודע הכל ../images/Emo6.gif

מחוון לחץ אוויר לבילום
כמו שערן כתב, מדובר במחוון של לחץ האוויר של מערכת בילום האוויר של הרכבת, מתוצרת חברת Knorr-Bremse הגרמנית. אני לא זוכר בעל-פה אם המחוון הזה הוא של הלחץ בצינור (שמחבר את מערכת הבילום של כל הרכבת) או במיכל הראשי של הקרון הנוכחי. ולגבי התשובה האחרת בשרשור - באף אחת מהרכבות בישראל אין אטימה ובקרת לחץ אוויר של פנים הקרונות ביחס לחוץ.
אתה יודע הכל

fireman

New member
זה לא נראה לי לחץ במיכלי אגירה

מחוון לחץ אוויר לבילום
זה לא נראה לי לחץ במיכלי אגירה
מאחר ובזמן נסיעה הוא עומד על 0. רק בהפעלת בלם הוא מטפס כלפי מעלה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה