מה זה הלחץ הזה ?!!!

nogadr

New member
מה זה הלחץ הזה ?!!!

כמה מעצבן זה לצאת בהרגשה טובה ממבחן בסמסטר קיץ, להנות מהעובדה שאפשר לנוח קצת ולנקות את הראש לקראת שבוע הבא- תחילת הסמסטר, ואז.. להיכנס ככה לאתר תל"ם של אחד הקורסים הבאים שלי (אצלי: מבוא לכלכלה מיקרו) ולגלות כי אנשים כבר שואלים שאלות כיצד לפתור את שאלה 2 בממ"ן!! תגידו לי, לאנשים אין חיים ?! מה זה הלחץ הזה ?!
לא התחיל הסמסטר, רק קיבלנו ספרים בדואר וכבר אנשים עברו על החומר, עשו תרגילי חזרה ובאמצע הממ"ן ?? ורק שתדעו שאפילו מרכז הקורס או מנהל התיקשוב אפילו לא הספיקו לכתוב אפילו הודעת פתיחה בקבוצת דיון באתר. בחיי, לאנשים משעמם..

kawa

New member
או ש ../images/Emo9.gif

בתור הדוברת הרשמית של פותרי הממנים מוקדם
)
( לא סתם אני פשוט פותרת ממנים כבר ויש לי את ממן 11 פתור ב 2 קורסים ) הסיבה היא כזאת את אף פעם לא יודעת מה יהיה באמצע הסמסטר. כמו שלמשל בכלכלה לכל משק בית או עסק מומלץ לחסוך קצת בצד ( למשל אם את מרוויחה 5000 שח לא תבזבזי הכל כל חודש אלא תחסכי קצת לימים שלא תעבדי לא? )- ככה 2 הממנים שפתרתי ( נו טוף עוד 2 שאלות
) מהווים עבורי את ה'חסכון' שלי במשאבים לסמסטר הבא- אולי יהיה לי עמוס מידי? אולי יהיו לי שעות נוספות בעבודה? זה בסך הכל כדי שלא יהיה לי צורך להלחץ בסמסטר. זה הכל.. ואם יהיה לי זמן פנוי בסמסטר הבא- אלמד כבר את החומר של זה שאחריו. פשוט מאד ענבל

nogadr

New member
שלא תביני אותי לא נכון..

אין לי שום בעיה עם זה.. בבקשה: כ"כ נלחצתי מהקטע הזה שמיד התחלתי לפתור בעצמי וסיימתי גם את ממ"ן 13 .. ברור..
(שלא). שתהיה לנו פתיחת סמסטר מבטיחה.

kawa

New member
בררררררררררר

אני רק ב 11 - אבל לזכותי ייאמר שעשיתי 11 כפול- כלומר גם של דיני חוזים וגם של מבוא לסוצ
בררר את גורמת לי להזדרז. אבל אני מקווה תוך שבוע לעשות גם את 12
ענבל

SilentWave

New member
אני איתך

אני בקושי מספיק לסיים ממ"ן ביום שצריך להגיש אותו, ויש אנשים שהוא מוכן אצלם במגירה חודשיים לפני
פשוט שערוריה
ואולי סתם אנחנו מקנאים
אני בכל מקרה מעדיף להתענג עוד קצת על החיים ולסבול מאוחר יותר, מאשר לפתור לפני תחילת הסיסמטר ממנים...

nogadr

New member
תנו לישון בשקט... ../images/Emo9.gif

עינבל, צחקתי, ממש לא הגעתי לממ"ן 13, ועוד לא הסתכלתי על 11 . סתם צחקתי. אני עוד באווירת השנטי של סיום המבחן של סמסטר קיץ. נגה.

אלינהמ

New member
לפחות בפורום של הקורס שלך יש חיים

ואפשר להנות מהפורום במשך הסמסטר אצלנו בפורום של אשנב למתמטיקה - אין אף הודעה עדיין

למעלה