מה זה הירוק הזה????

Iris G

New member
מה זה הירוק הזה????

לכול השואלות על ה"דשא" הירוק במאפינס הזוחלים שלי. זה לא רויאל אייסינג, רויאל אייסינג מתקשה מאוד באויר הפתוח וכשצריך לשים הרבה זה לא ממש נעים לאכול. עשיתי קרם חמאה בטעם וניל (מתכון מיוחד - פיתוח אישי מהתאמה מספר נושן) שגם מחזיק מעמד בחוץ כמה ימים, וגם טעים ונעים לאכול.
 
אין מתכון!

וזה כן רואיל איסינג הוא פשוט מאוד מאוד סמיך עם נגיעות של צבע ג'ל שלא עורבב כדי ליצור את הגוונים. צריך פשוט לנסות.
 

Iris G

New member
וואו! את בטוחה?!

כי אני לתומי, תוך כדי הכנה, הייתי בטוחה שאני מכינה את קרם החמאה הרגיל שלי. בכול מקרה - 2 כוסות חמאה בטמפ החדר (225 גר, למי שמשיג, יותר טוב לעשות כוס שורטנינג וכוס חמאה) 4 כוסות אבקת סוכר 1/4 כוס שמנת מתוקה 2 כפיות וניל בקערת מקסר עם הגיטרה מערבבים על מהירות איטית את הסוכר והחמאה, רק עד שמתאחד, מגבירים את המהירות לגבוה ומקציפים 10 דקות (לא לקצר פה). להוריד את המהירות לבינונית, להוסיף את הוניל ולאט לאט להוסיף את השמנת המתוקה. לערבל יחד עוד 2 דקות. במה שלא משתמשים ניתן לאחסן במקרר שבועיים, להביא לטמפ החדר ולערבל טיפה לפני השימוש. עמיד בטמפ החדר שלושה-ארבע ימים.
 

1הילונת

New member
דבר ראשון - תודה!

שמרתי את המתכון ואנסה בהזדמנות ראשונה... האם הוא יציב מספיק לפרחים וכולי? האם אין בעיה עם השמנת המתוקה? (מבחינת עמידה בחוץ? או שאולי - אם מצפים עוגה בקרם הזה - אולי אפשר לשמור אןתה במקרר? תודה מיכל
 

Iris G

New member
אין בעיה עם זה שהקרם מכיל שמנת

כמו שאמרתי עמיד בחוץ כמה ימים. אבל לצערי הגדול (ולי אישית זה ממש חבל) הקרם הזה מאוד אוורירי וקליל, ולכן מכיוון שהוא מלא אוויר לא ניתן לזלף איתו פרחים, בקושי דברים קלים יותר. יש לי משהו קל וטוב גם לזה, את צריכה?
 
למעלה