מה זה היה?

yifatushtush

New member
מה זה היה?

קרה לי קטע הבוקר. שלא קרה לי אף פעם, או שקרה לי ואני לא התועדתי לזה. כרגיל ראיתי את ה"מרכזים" מסתובבים לידי. אמא שלי לא מצאה את המפתחות. חיפשנו וחיפשנו, ולא מצאנו. ישבתי לי רגע בשקט, ושאלתי "איפה המפתחות? בקצב החיפוש הזה אאחר!" ואז המחשבה הראשונה צצה, אמרה "על השולחן" וכנראה שאני עצמי בתוכי שלחתי לעצמי שלא ממש בתוכי תחושה נעימה של הסכמה. שאלתי את אותה "מחשבה" באיזה שולחן הרי שבכל בית יש כמה שולחנות. והיא אמרה לי בפינתץ אוכל. טוב, קמתי והלכתי לפינת אוכל. חיפשתי והרמתי את המגבת, ומתחתיו היה הצרור של אמא. אין לי מושג מה לחשוב מה זה...

מקסים!!!!איזה יופי!!!!

זה היה תיקשור!!!

angelitush1

New member
איזה יופי-מסכימה עם טליה..

תתחילי להתרגל לשמוע את הקול הזה בראש שלך.. זוהי הדרכה ןהכוונה.. איזה כייף..

רותי 11

New member
גם אני מצטרפת לחברות

וזה אכן תקשור תמשיכי ככה ולא זה לא גדול עליך

סוזי10

New member
האם כל אחד יכול

להגיע למצב כזה? ומה צריך לעשות על מנת להגיע לזה. זה מדהים פשוט. גם לי הלכו המפתחות אתמול ובן זוגי למטה מחכה למפתחות. ואני מחפשת מחפשת ולא מוצאת. הלכתי למטבח באופן לא מודע אפילו והפכתי כוס. כי פעם מישהו אמר שעושים את זה.אחרי 2 דקות מצאתי אותם.(אולי היתי מוצאת גם אם לא היתי הוםכת את הכוס)

כל אחד יכול../images/Emo24.gif

יש כאלה שזה בא להם בקלות ויש כאלה שצריכים להתאמן. חוק ראשון, להקשיב לקול הפנימי שבתוכינו!!! יש לנו נטיה לא להקשיב לו....

סוזי היקרה../images/Emo24.gif

הקול הפנימי יכול להשמע באוזנינו גם ללא מדיטציה הוא פשוט מופיעה כקול ראשוני לפני שבכלל המוח מתחיל לאבד/לנתח/להכניס אגו תחושות ורגשות.... זה הקול שאם מתעלמים ממנו ואנחנו עושים ההיפך אנחנו מוצאים את עצמינו אומרים "אוף למה לא שמעתי לעצמי מההתחלה..."

למעלה