מה זה היה?

matan8891

New member
מה זה היה?

פעם שעברה שכתבתי פה אמרתי שאני הולך לנסות את השיטות שלכם לשבועיים שלושה.. ובינתיים לא הגעתי לשום דבר שאפשר לקרוא לו חלום צלול. הלילה אבל היה לי משהו מוזר.. מתוך חלום התעוררתי ולא יכלתי להזיז שום איבר בגוף וגם נשמתי ממש לאט.. ניסיתי ממש חזק לזוז ולא הצלחתי לכמה דקות ארוכות.. בסוף היה כזה סוויץ' והתעוררתי רגיל.. זה היה חלום או משהו אמיתי? מזכיר שאני כבר כמה שבועות מנסה ולא נתקלתי בשום חלום שדומה למה שאתם מתארים..

כנראה שיתוק שינה

במהלך שנת REM - השלב בו אנו חולמים,הגוף שלנו משותק לגמרה. זה לא מסוכן,להפך,זה מונע מאתנו לבצע את הפעולות שאנו מבצעים החלום. הגוף משתתק אחריי שאנו נרדמים ומתרפה לפני שאנו מתעוררים. לפעמים,מסיבות שונות,אנו מתעוררים לפני שהגוף מתרפה,לתופעה קוראים שיתוק שינה. אנשים שונים ייחוו חוויות שונות שהמשוטף לכולן-חוסר יכולת לזוז. חולמים צלולים לעיטים לאחר אימון,יכולים לבחור במצב הזה לחזור לישון וליפול הישר לתוך חלום. לדעתי זה כן מראה שהגעת לאנשהו,כיוון ש(ע"פ מה שחוויתי וראיתי אצל חברים שנמשכו לתכום),ההתעשקות בנושא מגבירה את הסבירות לחוות שיתוק שינה. אגב,אמרתי ואני חוזרת שוב,אתה לא יכל לפסול תאוריה על סמך התנסות של כמה שבועות,אני יכלה להגיד "אני הולכת לחודש חוג פיתוח קול ואם אני מתקבלת ללהקה צבאית,הכל פרוטקציות"-זה שונה מאדם לאדם ודורש זמן. במיוחד שמדובר בתכום מנטלי שמושפע היישר מהמחשבות,חוסר האמונה והספקנות כלפי התהליך מקטינים את הסיכויים עוד יותר. המשך יום נעים:)

ravehor

New member
כן נשמע שזה שיתוק שינה!

וזה כבר מעיד על כך שהשיטות מועילות לך
. השיתוקים בדרך כלל כוללים הזיות שמיעתיות ווזיואליות, רעידות וגם נשימה איטית. המעבר החד הזה שאתה מתאר בין השיתוק להתעוררות גם הוא נפוץ למצב, ונובע מהעובדה שבזמן השיתוק אתה אמנם נמצא במיטה שלך, אבל המוח שלך לא פועל ומשדר את אותם גלים כמו במצב מודע. תמשיך עם השיטות, קצת אמונה ואני מבטיח לך שתגיע גם לחצלול שלך

למעלה