צריך לזרום עם המקומיים. כמו הסיפור על איש העסקים שהגיע לספרד לבקר במפעל. הגיע בצהרים, נכנס אין אף אחד, מסתובב מחדר לחדר, מאולם לאולם, אין אף אחד. בסוף מגיע לחדר צדדי ורואה איש יושב על הארץ, נשען על הקיר ומנמנם. טלטול עדין, שאלה: מה קורה כאן אף אחד לא עובד? לא, לא. בבוקר אף אחד לא עובד. עכשיו סיאסטה!
|אייקון של Sפארקר לא זוכר אם הוא כבר סיפר אותה| גרמני צרפתי ומלגניו (מישהו ממלגה) מדברים... אומר הגרמני: יש לנו בגרמניה בחור כל כך מהיר שהוא יורה בחץ וקשת, ומגיע למטרה לפני החץ. אומר הצרפתי: יש לנו בצרפת בחור כל כך מהיר שהוא יורה באקדח, ומגיע למטרה לפני הכדור. אומר המלגניו: יש לי חבר שעובד בעירייה, מסיים לעבוד ב-14:30 וב-14:00 הוא כבר אוכל צהריים בבית...
אז את אומרת יומיים לימודים בשביל ספר של 600 עמודים יספיקו... אם את אומרת... ואני בכלל מוטרד כרגע מסוגיה הרבה יותר חשובה ועמוקה... האם MIKLEDET הוא AL BUNDY
לחשוד שמקלדת הוא אל באנדי? לאחל לו להיות מוכר נעליים מתוסכל? לפחות מקלדת רואה אצבעות נשים ענוגות, ולא רגלי נשים שמנות! ופגי באנדי מתעניינת בנושאים רבים יותר מבונבונים, מכדי שאפשר יהיה לחשוד בה בהיותה אשתו של מוכר נעליים חובב עיתוני ציצים, ואם לבת הקוראת לשיקגו ציק-אגו. (יומיים לימודים לא יספיקו לך? מנוחה היא דבר חשוב בין מבחנים!)
hehe - לא ידעתי שזהותי מעסיקה אתכם כל כך... אבל אני חייב לציין - שלפחות פגי פאנדי (שכותבת כאן) כן חושבת שאני דומה בהרבה מובנים לאל באנדי... טוב, אני לא מוכר נעליים, אבל יש לא מעט קוי דמיון בין סגנון חייו של אל לשלי - בכל מה שקשור למה שהולך בינו לבין פגי... אחת הסיבות שאין לנו ילדים - זה בגלל שאנחנו לא רוצים את קלי ובאד...
שמעתי מרכלים עליי??? טוב, אז קודם כל אישי האהוב אכן דומה לאל באנדי (הדמות הנערצת עליי...) כך שיש מקום להשוואות!
ולמרות שאני מתעניינת בנושאים רבים ..בונבונים הם בהחלט אחד ממתחביבי..וכתוצאה מכך יוצא שאל שלי אכן מתעסק בקרסוליים שמנמנות..וגם באזורים אחרים שמנמנים אפילו יותר!
איך קרסוליים הופכות לשמנמנות? תמיד תהיתי בנושא. בקשר לשמנמנות איזורים אחרים, אין לי מה לתהות, המעבר לבלגיה, ארץ השוקולד והעוגות, הבהיר לי היטב כיצד רוכשים אותם.
מאד מאד מאד מאד קשה לשמור על הפיגורה: מבשלים, מטגנים ,ואופים רק עם חמאה !לפרות נותנים פה לאכול סלק סוכר, והחלב מתוק נורא .והגבינות הצהובות ,והעוגות סתם ..צריך פה משטר צבאי בשביל לשמור דיאטה!
ומכיון שכך החלטתי לצאת להפסקת צהריים ארוכה לשבת בפאב, בחוץ בשמש עם כוס (או שתיים, או שלוש) של בירה קרה ומצננת. רק עכשיו חזרתי למשרד!!! (עוד שעה והולכים הביתה (או יותר נכון חוזרים לפאב ולשמש)