מה זה החארטה הזה מה?

מה זה החארטה הזה מה?

מונדיאל להומואים!!! מה עניין שמיטה לכלי מיטה? מה הקשר בין העדפותיו המיניות של אדם לבין משחק כדורגל??? (חוץ מזה שבטח אין שם הרבה שחקנים טובים) מה מחר??? ווימבלדון לבועלי עיזים? פרס נובל לספרות לחובבי מין אוראלי? פרס ישראל למתנזרים ממין? טור דה פראנס למאוננים בעם?

כאשר תנסה נבחרת ישראל הגאה

במימון גאידאמק, להשתלב לפחות במונדיאל הזה, ולא תצליח??? בהחלט

יחבא

New member
כשתהיה נבחרת כזו נדבר

בינתיים אתה מעלה כאן פיקנטריה שהזיקה שלה לתרבות עברית שואפת לאפס.

ומה הבעיה שלך עם זה, מה ? ../images/Emo141.gif

נשמע לי כמו תחרות נחמדה, שאיהנה לצפות בה בטלביזיה. סוג של אירווויזיון קיצי.

גרי רשף

New member
מבחינה ספורטיבית-ספק אם יהיה לה ערך

ציבור ההומוסקסואלים משני המינים (להלן "הקהילה") אינו ציבור מאורגן עם אפיפיור הפוסק הלכות, ואיש הישר בעיניו יעשה. אני יכול להבחין בשתי איסטרטגיות פעולה בדרך להכרה ציבורית ולגיטימציה (במישור החברתי ולא החוקי): 1. האיסטרטגיה של "אנחנו משונים וראוי שנקבל כל אחד על כל מוזרויותיו". למשל- מצעד הגאווה התל אביבי עם העירום הפומבי, הלבוש הפרובוקטיבי וכו'. 2. האיסטרטגיה של "אנחנו כמו כולם לטוב ולרע ומה שאנחנו עושים בחדר המיטות הוא עניין פרטי ולא ציבורי". הכרתי כמה הומוסקסואלים שנוקטים באופן מעשי בגישה השניה: אינם מסתירים את נטיותיהם אך גם לא עושים מזה סיפור; ולטעמי הם עושים שירות גדול לנושא בכך. אני חושש שמי שנוקט בגישה הראשונה (תחרויות ספורט להומוסקסואלים או מצעדי גאווה) גורם נזק מסויים לעניין, הגם שזכותו לנהוג כך: אתה ואני נקבל אותו בסובלנות כך או כך, אבל אחרים לא וחבל (וכדי שלא אוצא מהקשרי- אינני בא להצדיק הומופוביה אלא להציע כיצד להתמודד איתה ביעילות).

מסכים איתך בעניין הערך הספורטיבי

וחלוק עליך בשני עניינים אחרים: אחד, אני חושב שזהות הומוסקסואלית משתרעת הרבה מעבר לחדר המיטות. מדובר באורח חיים חלופי. שתיים, אני חושב שפעילויות כמו מצעד הגאווה והמונדיאל ההומואי ממוענות בעיקר כלפי פנים, אל תוך הקהילה ואל אלה שעדיין בארון - פחות אלי, או אליך או אל "האחרים". קצת בדומה ל"מכביה", אגב.

לא דומה למכביה בכלל

תחרויות ספורט לאומיות זה דבר מקובל והגיוני. תחרויות ספורט של בעלי נטיה מינית מסוימת זה בעיני דבר משונה ומיותר. פעם אורגנה בארץ תחרות שחמט של הומואים. קיבלתי על זה אימיל ממערכת "הזמן הוורוד", וכתבתי מכתב למערכת שבו טענתי שתחרות שחמט להומואים זה דבר מוזר, מיותר ולדעתי לא משרת את עניינם של בני ה"קהילה". יש לי קרוב משפחה קרוב שהוא הומו , חי בגלוי עם בן זוגו לאחר שיצא מהארון לפני כמה שנים. הוא לא עושה מזה עניין, לא מרגיש שהוא שייך ל"קהילה" והיותו הומו אינה המאפיין העיקרי בחייו , כפי שאתם , חלק ממשתתפי הפורום , לא מאפיינים את עצמכם בעיקר כ"הטרוסקסואלים"

shellyland

New member
יופי לו.

זה אומר שכולם צריכים לנהוג כך? הקרוב שלך מייצג סוג מסויים של אוכלוסייה. קיימים גם סוגים אחרים - וזכותם.

אלי ו.

New member
למכביה יש תפקיד אחר

תפקיד המכביה הוא ליצור קשר בין יהודים מכל העולם, לחזק את זהות היהודיות כלאום. להבנתי המסר של המונדיאל ההומוסקסואלי אינו "הומואי העולם התאחדו" אלא יותר שבירת סטיגמות (ראה הסוגריים בהודעה שפתחה את השירשור) והצגת ההומוסקסואלים כאנשים נורמלים.

shellyland

New member
אני מרשה לעצמי להניח

שגם אתוס המכביה צמח מתוך הסטריאוטיפ של היהודי הגלותי והחלוש, איש הרוח ולא החומר.

הנחה שלא ממש עולה יפה בקנה אחד עם

המציאות. למה? כי היו נבחרות ספורט יהודיות "קהילתיות" במשך שנים רבות. נכון, לא בחצר הליטאים, אבל בקהילות רבות. אחת הדוגמאות שרבים לא יודעים שהיא כזאת, היא קבוצת הכדורגל אייקס (AJAX) מאמסטרדם, אחת הקבוצות המובילות באירופה. היא תמיד היתה מהמובילות באירופה - גם כשכל שחקניה (אי שם בתחילת המאה שעברה) היו יהודים. אז נכון שזו לא נבחרת ברזיל וגם לא ארגנטינה, אבל בכל זאת - דוגמא ליהודי הספורטאי המצליח, של לפני הציונות הלוחמת. היו גם מתאגרפים וגם אצנים, צריך לחפש (בין שלל השמות בהסטוריה), אבל מבחינה סטטיסטית - זה לא מפתיע. בכל אופן, למיטב ידיעתי המכביה אכן צמחה מתוך רצון לחיזוק מודעות הלאום והקשר בין הספורטאים יהודים, מין מקבילה ל"אליפות הארץ ב..." או תחרות מר רמת גן

מה מחר? כנראה מכביה

אנשים שמעלים רעיון מופרך כמו קישור בין משחק כדורגל לנטיה מינית עלולים להמשיך במדרון ולארגן ארוע ספורטיבי רק לנטולי ערלה. תאר לך מחזה אבסורד: מכל העולם יתאספו נימולים לעיר אחת (סתם לשם הדוגמה - רמת גן) ותהיה שם ריצת 100 מטר ליהודים וכדורעף ליהודיות בלבד וכו'. אפשר אפילו למצוא לזה שם "יהודי" משהו כמו דוידיה, או שמשוניה או מכביה..

amit1270

New member
ומה עם המוסלמים נטולי הערלה?

והאמריקאים (רובם נימולים)?

שאלה מענינת

נכון: ערל שקופץ לגובה צריך להעביר מעל לרף גרם נוסף שהנימול פטור ממנו. בדומה צריכים רצי מרתון ערלים לשאת איתם מטען עודף לאורך 42 ק"מ. אין צדק בעולם - דוקא לחבורת נימולים עושים ארוע ספורטיבי משלהם, צריך היה לערוך אולימפיאדת ערלים או, לפחות, לתת להם העדפה מתקנת בארועים הרגילים.

למעלה