מה זה החארטא הזה?

dudi4321

Active member
מה זה החארטא הזה?

ראיתי הודעה ש$M יקטינו את הענן בחינם מ-15G ל- 5G, האמנם?
כבר עשו לי קטע מסריח מחורבן שסגרו טוטל את hotmail.co.il ימ"ש.

Y. Welis

New member
כן. ממשיכים לקצץ. למי שלא נרשם עד פב' השנה

לי יש 40 (ותק + תמונות + בונוס), אבל גם קיבלתי את ההודעה...
&nbsp
אפילו אם הייתי קונה מקום, הייתי קונה בדרופבוקס.

bob on fire

New member
יצאו נבלות שאין כדוגמתן

לי יש 30, מתוכם 15 על התמונות.

אישית, אני חושב שהם לא יכולים לקחת את הנפח של התמונות, כי היתה פה מעין עסקה של "תחבר אותי למכשיר שלך, ואתן לך נפח", ואת העסקה הזו הם מבטלים (כמובן, בתואנה שיש איזשהו תת סעיף נסתר בהסכם שמאפשר להם לעשות את זה).

הדבר שהכי מעצבן זה שהם פרסמו את זה יחסית בשושו לפני מספר חודשים, ונתנו אפשרות מוגבלת בזמן לopt-in... אבל מנגד, את ההודעה על הקיצוץ בפועל הם פירסמו בריש גלי במייל.

שילכו קיבינימט, אני מעיף משם את הקבצים שלי, ובעתיד הקרוב מתנתק מהוטמייל ומחלונות ועובר ללינוקס ולשרת דואר פרטי עם דומיין משלי... נמאס לי להיות תלוי ב"טוב ליבם" של מפלצות הטכנולוגיה.

כולי תקווה שיהיו עוד רבים כמוני שיצביעו ברגליים.

Y. Welis

New member
נראה שהם גילו באיחור שהרווח על איכסון נמוך...

אבל מה שמטריד הוא המדיניות האנטי צרכנית הזו (כולל הבטחות מהעבר שהופרו, על איכסון 'בלתי מוגבל', שכמובן התגלה כמוגבל...).
&nbsp
בנוסף ההחלטה לסיים את השידרוג החינמי בסוף יולי ל-10 גם תמוהה - תבטיח את המשכיות חלונות 7 (כרגע חצי מהשוק עדיין עובדים איתה). עדיין לא הבינו שכיום מערכות הפעלה אינן בתשלום.
&nbsp
בסוף יבינו...

Y. Welis

New member
ועוד תופעה מטרידה - תוספות לאופיס ופיתוחים שהיו יכולים

להיעשות ע"י הקהילה. מה שמראה שב-MS עדיין לא קלטו את הקונספט הזה.

בגוגל דוקס, כרום ופיירפוקס, היתרון המהותי הוא התוספים שמגבירים את היעילות של כל מוצר. כל אחד מהמוצרים האלה, ללא קהילת המפתחים והתוספים שיצרו (חלקם רווחיים), לא היה מעניין בכלל או בר תחרות מול MS.

אבל עיון ב'מפת הדרכים' של אופיס, http://fasttrack.microsoft.com/roadmap בסעיף
In development (114), מראה שלל פיתוחים שחלקם הגדול יכול היה להיעשות ע"י מפתחים מחוץ לחברה, למשל בודק איות, תמיכה בפורמטים של תוכנות אחרות (כמו אוטוקאד). הם היו מקבלים אישור מ-MS וכמובן שלל בדיקות, וכך היו מעניקים למשתמשים יכולת רבה יותר, כמו גם הזדמנות להשפיע.

הזדמנות שכזו לא ניתנת להם, והתוצאה פגיעות לתחרות שתגיע מתישהו (סלאק כבר מדגימה משהו מזה). דוגמא נוספת לכך - רשימת ההצעות הרבות שהועלו לפורומי MS השונים, ולא מומשו באופיס הנוכחית - שהיא השידרוג הפחות משמעותי אולי מבין כל גירסאות אופיס שהיו. כל השידרוגים שנעשו בה נועדו להתחרות מול גוגל דוקס.

כך MS מחמיצה שוב את תבונת ההמונים (שכרגע נוחים לה רק כבודקי בטא), וסביר שמתחרה שתשכיל לנצל אותם (גוגל משום מה לא מזיזה את האופיס שלה), תיקח את ההובלה - זה רק עניין של זמן.

למעלה