מה זה הדבר הזה??

כזה פרק עלוב עוד לא היה...

כבר עולמו של רנו פסקל יותר מעניין
פשוט היה עדיף לבטל את הפרק וזהו, או לקצר אותו לחצי דקה שהוא מתקשר לנעמה. בושה.

Nir Stern

New member
נו באמת...

מה, לא נוכל לגלות קצת סבלנות ? לא קרה כלום, אז מחר נדע יותר, חוצמיזה, הצעה שלי : לפרגן גם אחרי יום פחות מוצלח - לסידרה, ובכלל!!

Sweet 8teen

New member
../images/Emo15.gif נצל"ש..

שלום, יש לי יס, אז אני לא רואה את התוכנית אבל שמעתי שהיא מעולה ומומלצת מאוד. רציתי לדעת אם מישהו יודע מאיפה אני יכולה להוריד את זה? ואני יודעת שאסור לתת קישורים או אתרים בפורום, אז אני אשמח ואודה מאוד למי שיעזור ויהיה מוכן לפנות אליי במסרים. מצאתי את הפרקים 1-5 ואני רוצה את השאר. תודה רבה מראש!

סלינוש

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מה זה זה עכשיו?!? נשארו 5 פרקים וזה מה שהם עושים?? מעלים לנו זכרונות??? אמ-אמ-אמא שלהם.. התאכזבתי, התעצבנתי, ואני מוחה.

טלינקה5

New member
מה הם כבר יכלו לעשות?

עוד פגישה- לא פגישה עם נעמה? זה באמת היה מעצבן אבל אין להם ברירה כי אין יותר מה להכניס שם!

אז שלא יעשו פרק בכלל...

אני לא צריך לבזבז את הזמן שלי על שידור חוזר. יכלו לקצר את הפרק ביום חמישי בעשרים שניות, ואז להוסיף את השיחה הארוכה שהייתה לו עם נעמה ביום חמישי.

מטרת הפרק של אתמול

כל התקצירים אתמול נועדו להכין את הצופים לפגישת הסקס הבלתי נמנעת בין ראובן לנעמה, פגישה שבעקבותיה הוא מאבד את רשיונו

nomi99

New member
עפרונית מהודרת..... בבקשה...

הסבירי לי את משמעות החתימה שלך (בעניין עליזה ושפינוזה) הסקרנות פשוט הורגת אותי....

תשמעי... לבקשה כזאת...

אי אפשר לסרב
"יהיה בסדר, עליזה!" זה ציטוט מתוך הסרט "אושר ללא גבול" שעוסק בברוך שפינוזה. עליזה היא השכנה של ברוך בשיכון ב...חולון בו הוא גר. סרט מאוד מומלץ לפסיכולוגיסטים שכמונו!

L L B

New member
ממש לא קלישאה...

גמני כזאת. מוצאת את האושר ברגעים קטנים שגורמים לחיוך להימתח על שפתיי... זה הכי כיף.

L L B

New member
לכי לישון../images/Emo70.gif

מה את עושה ערה בשעות מוזרות שכאלו?!?!?!

למעלה